Најновије

ЗБОГ ЊЕГА СУ ПРОЗИВАЛИ ЦРНОГОРСКОГ ПРЕМИЈЕРА: Ухапшени саудијски принц летос у бермудама дочекао Душка Марковића (ВИДЕО)

Најбогатији арапски предузетник, принц Алвалид бин Талал бин Абдулазиз ал Сауд, који је ухапшен у великој акцији против корупције, боравио је летос у Црној Гори.

Марковић и Арапи (Фото: Јутјуб)

Принц и његова породица, допловили су 24. августа у Бечиће луксузном 86 метара дугом јатом Кигндом 5 КР.  Алвалид бин Талал, један од најбогатијих људи Блиског истока, примио је на јахти премијера Црне Горе Душка Марковића, с којим је разговарао о могућностима улагања у елитни туризам. Марковић га је упознао с економским и инвестииционим потенцијалима Црне Горе, а принц Алваид бин Талал је изразио интересовање за сарадњу. Нажалост, та инвестиција је сада доведена у питање.  Оно што је тада већем делу јавности упало у очи било је то што је принц веома опуштено примио другог човека државе у којој је боравио. Док је Марковић дошао у прописаним дугим панталонама, кошуљи с дугим рукавима и ципелама, принц га је ноншалантно дочекао у бермудама и кошуљи заврнутих рукава.  Да видите како су похапшени саудијски принчеви, погледајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А овако је Трамп гурао Марковића
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА