Најновије

ДЕЦЕНИЈАМА НАМ УЗИМАЛИ ДАНАК У КРВИ: Како су бебе отете из породилишта завршавале код Шиптара на Косову и у инистранству (ВИДЕО)

- У Србији је толико беба украдено да би био потребан један велики затвор да се направи за све који су учествовали у крађи - тврди Милан Лакић режисер и продуцент филма "Рођени отети".

Mилан Лакић (Фото: Јутјуб)

Oн је рекао да се најчешће краду бебе које се унапред резервишу а да они коју купују бебе циљају на одређене групе родитеља попут уметника, спортиста, научника и сл. Милан Лакић каже да многе украдене бебе не завршавају само у иностранству већ и у Србији, како у великим тако и у мањим градовима. - Једноставно је, ко има више новца да плати добиће бебу - тврди он.
Лакић тврди да је Институт за неонатологију Београд познат по аферама нестанка беба, у коме је директор био извесни Руджи Рамадани, Албанац, па се сумња да су многе српске бебе завршиле на Косову и Албанији. Милан Лакић каже да треба да се запитамо ко поставља те људе да раде по породилиштвима. Он тврди да се проблем краће беба се потпуно отргао контроли и да тај проблем није само у породилиштвима, већ и у полицији и тужиластву и да власт мора озбиљно да се позабави тиме.
Лакић каже да садашња власт покушава да реши проблем али га решава на потпуно погрешан начин.
Поставља се питање зашто родитељима који су наводно изгубили дете није било дозвољено да сахране своје дете и ако су сви родитељи то тржили били су одбијени.
Има ли уопште истине у целој причи око крађе беба просудите сами и погледајте емисију у продукцији "HelmCast" . Исповест човека који је свог украденог брата пронашао међу Шиптарима на Космету погледајте ОВДЕ. Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Трејлер за филм "Рођени отети".
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА