Најновије

ХАОС У ГОШИ: Интервенисала полиција, радници спречили...

Радници фабрике шинских возила “Гоша” спречили су новог генералног директора Радишу Савића да уђе у фабрику, а због могућих сукоба, интервенисала је полиција.

Гоша (Фото: Јутјуб)

Нови директор је, у пратњи полицајаца, отишао у полицију и тужилаштво заједно са својим адвоката, а радници су и даље испред улаза у фабрику.
Иначе, Савић је уписом у Агенцију за привредне регистре од данас званично законски заступник “Гоше” уместо досадашањег директора Милутина Шћепановића.
Радници кажу да су променом директора под знаком питања и сви споразуми које су до сада потписани након прекида петомесечног штрајка.
Радници су због претње стечајем прогласили “тихи штрајк”, што значи раде на већ уговореним пословима, али не прихватају нове послове.
Гоша ће се 16. новембра наћи пред Привредним судом поводом захтева за стечај земунске фирме АА Капитал Консалтинга 2017, који је од једне од "ћерки-фирми" претходног словачког власника откупио дуг у вредности од 400 хиљада евра.
Прочитајте ОВДЕ новине у саобраћајниом прописима које воде директно у затвор.
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Драган Младеновић (1961), радник фабрике шинских возила „Гоша“ из Смедеревске Паланке, пронађен је обешен у погону фабрике. Стравичан призор обешеног радника затекле су колеге. Плате запослених у „Гоши“ су већ годинама нередовне, радницима се не уплаћују доприноси и здравствено осигурање. 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА