Најновије

ЂУКИЋ ДЕЈАНОВИЋ: Шаиновић одслужио казну, сада доприноси Србији! Има сва права!

Функционерка СПС-а Славица Ђукић Дејановић изјавила да је Никола Шаиновић одслужио своју казну и да сада доприноси развоју Србије.

Славица Ђукић Дејановић (Фото: Јутјуб)

Према њеним речима, људи који су одслужили казне, па и по пресудама Хашког трибунала, попут Шаиновића имају право на достојанствен живот и изражавање своје политичке воље. Она је тако одговорила на питање новинара зашто СПС активира кадрове као што су Заграђанин, те оне који су осуђени за ратне злочине, као што је Шаиновић.
Политика СПС-а је државнотворна, а кадрови као што су Владимир Заграђанин и Никола Шаиновић доприносе, каже она, њеном развоју. "То су људи који доприносе развоју политике СПС-а и развоју Србије", рекла је Ђукић Дејановић. 
Истакла је да је против сваког облика дискриминације и да појединци осуђени у Хагу имају право на достојанствен живот и изражавање своје политичке воље. "Мислим да не треба да буду грађани другог реда. Казна нема никакву сврху, ако се иза тога човек измести", рекла је Дејановић и додала да сматра да и медији треба да промовишу "антидискриминаторне ставове у сваком погледу". 
Упитана чиме је Шаиновић заслужио да буде активиран у СПС-у, она је рекла да је он један од "врсних аналитичара политичког живота и човек који је заслужио да се његово искуство у методама рада политичког живота примењује". 
Како је рекла Шаиновић је дисциплиновано одслужио своје у Хагу, "није нанео штету СПС-у и Србији, сада је слободан грађанин и има сва права".
Прочитајте ОВДЕ зашто је Војислав Шешељ рекао да је нешто пукло у Александру Вучићу?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А шта је Шаиновић рекао за Н1?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА