Најновије

ВУЧИЋ: Политичари неће бити у кампањи СНС (ВИДЕО)

На изборима за Београд Српска напредна странка ставиће у фокус досадашња залагања и будуће пројекте, а не политичаре, казао је Александар Вучић, председник Србије и шеф СНС, што је, према оцени саговорника, добар приступ.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић је, гостујући у емисији „Ћирилица“, казао да ће та странка предизборну кампању за београдске изборе базирати на резултатима рада актуелне власти. Грађанима ће, додао је, бити представљени резултати рада и фотографије онога што је урађено, али и како је некада било у српској престоници.
- Мислим да је то најбољи концепт и концепт који ће грађани разумети - рекао је Вучић и додао да на билбордима током кампање неће бити слика политичара, укључујући и његову.
Овакав приступ је, према речима политичког аналитичара Бранка Радуна, добар, јер се гађа у мету.
- То што је рекао Вучић говори да СНС потенцира на томе шта су урадили. Људи ће гласати за листу, странку, али СНС хоће да тема избора буде шта је урађено у Београду. И опозиција може то да узме као тему - да проблематизује шта није урађено, или шта по њиховом мишљењу није добро урађено - каже Радун и додаје:
- Ово је добар приступ, јер се иде на конкретно. Ипак је то локал, народ хоће некога ко ће бринути о комуналним проблемима, некога ко има конкретну причу. СНС жели да им тема буде шта је урађено и шта планирају да ураде у наредном периоду. Ако им се опозиција супротстави без конкретних идеја, само причом „ја то не волим“, то је онда добра тактика за власт јер ће се видети разлика између некога ко нуди решења и некога ко прича апстрактно.
Миљан Дамјановић, СРС: Главна нам је борба Против корупције
На београдске изборе идемо у први план с политиком. Неки од главних планова и тема које ће Српска радикална странка истицати у кампањи јесу решавање легализације и заустављање корупције у главном граду.
Никола Јовановић, Народна странка: И програм и кандидат
Народна странка, или коалиција у којој се буде налазила, ићи ће и са конкретним пројектима и са кандидатом за градоначелника. Надам се да ће владајућа коалиција засновати своју кампању на досадашњим резултатима, јер њих напросто нема.
Бошко Обрадовић, Двери: Политика ће нам бити у фокусу
Покрет Двери ће у први план у кампањи за београдске изборе ставити нашу политику: како да Београд постане породични град и шта све локална самоуправа може да помогне да олакша и побољша живот београдских породица.
Путин и Вучић уговарају набавку хеликоптера "МИ 17". Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Доста шамарања Србије, шта је с нашим жртвама
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА