Најновије

НИШТА ОД ВЕЛИКЕ КОАЛИЦИЈЕ: Вукова сујета проблем за Ђиласа!

Некадашњем градоначелнику и бившем лидеру ДС-а Драгану Ђиласу не иду наруку најновији ломови у опозицији. Колапс ПСГ-а и бламови Саше Јанковића терају Ђиласа на директну сарадњу са Вуком Јеремићем, а он то на све начине покушава да избегне јер се њих двојица не подносе, сазнаје “Ало!” из извора блиских опозиционарима.

Ђилас (Фото: Медија центар Београд)

Према речима саговорника Јанковић је служио као тампон зона између Ђиласа и Јеремића, али је та позиција пољуљана. С друге стране Јеремић је кренуо у брутални обрачун са опозицијом, а све у циљу да се наметне као нови опозициони лидер.
- Односи Драган Ђиласа и Вука Јеремића су одувек били катастрофални, још у време док су обојица били у табору ДС-а. Народски речено, не могу очима да се виде. Све то резултирало је тиме да је Јеремић 2013. искључен из табора демократа, и то у време док је лидер те странке био управо Драган Ђилас - наводи извор и додаје да се Јеремић ДС-у осветио тако што је у Скупштини Србије дао кворум ни мање ни више него напредњацима и гласао за буџет.
- Међутим, на предстојећим изборима Ђилас и Јеремић ће бити принуђени да сарађују и зарад интереса нетрпељивост гурну у страну, а то је тешко за обојицу - наводи извор и додаје да хаос који се догодио у ПСГ-у Јеремић користи да се обрачуна са свима који му сметају.
- Јанковић је био тампон-зона између Ђиласа и Јеремића, али је он сада суочен са распадом покрета и има веће проблеме од нетрпељивости својих потенцијалних сарадника - додаје извор и истиче да се Јеремић спрема да искористи ову ситуацију.
- Вук покушава да се наметне као нови олидер опозиције. Ради против Јанковића, покушава да га докрајчи, али је својим сарадницима дао још један задатак. Казао им је да свим силама нападају Драгана Шутановца, лидера ДС-а. Циљ му је исти као и код Јанковића - покупити што више гласача и симпатизера демократа за своју странку - наводи извор и додаје да му напади на Шутановца нису довољни те је кренуо и у обрачун са Тадићем.

Јеремићев прелетач напао Шулета

Да је Јеремић кренуо у напад на лидера ДС-а Драгана Шутановца, показују и објаве његове перјанице Владимира Гајића.
- Данас је јасно да је огромна штета за опозицију што ДС није поново изабрао Бојана Пајтића за председника странке - написао је он на Твитеру и истакао да не спори резултате избора у ДС-у, већ мудрост хиљаде чланова који су изабрали Шутановца. Интересантно је да је Гајић некада био члан ДС-а. Он је политичку каријеру започео у СПО, наставио у ДС-у, отишао у Покрет “Доста је било”, да би на крају завршио у странци Вука Јеремића.
- Јеремић се пере због Косова и кривицу сваљује на лидера СДС-а Бориса Тадића. Питање је зашто Јеремић тада није дао оставку, већ сада просипа накнадну памет. Наравно циљ му је да удари на Тадића и да га што више ослаби у нади да ће придобити симпатизере и гласаче СДС-а - наводи извор и додаје да Јеремић удара и на ПСГ, СДС и ДС како би ојачао Народну странку која је тек формирана.
- Ово најмање иде наруку Ђиласу, пошто ће бити приморан да сарађује само са Јеремићем, а он то никако не жели - наводи добро обавештен извор.
Брисел припрема нову страшну уцену са којом ће већ почетком следеће године суочити власт у Београду. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шутановац о Ђиласу и Јеремићу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА