Најновије

РАТНИ ПОКЛИЧ ИЗ САРАЈЕВА: "Зелене беретке" подржале Изетбеговића са 100 хиљада "искусних војника"

"Зелене беретке" саопштиле су данас да подржавају бошњачког члана Председништва БиХ Бакира Изетбеговића са 100 хиљада "искусних војника".

(Фото: ЈуТјуб/Правда)

Саопштење преносимо у целини: Овим путем желимо честитати и дати пуну подршку нашем поштованом Бакиру Изетбеговићу на његовом државничком ставу и на одбрани наше домовине у већ договореном српско-хрватском сценарију за уништење државности наше нам једине домовине, саопштиле су "Зелене беретке".
Ваша опредељеност према патриотизму за Босну и Херцеговину је показала непријатељима наше домовине да је Сарајево главни град и да се у њему одлучује будућност БиХ, а посебно требају напокон злонамерни појединци да схвате да су прошла времена када се управљало из Београда и из Загреба са нашим судбинама. Оно што желимо још јавно речи онако како смо стајали иза нашег врховног комаданта рахметли Алије Изетбеговића тако исто стојимо и иза тебе Бакире Изетбеговићу са више од 100.000 искусних војника -ветерана рата, закључује се у саопштењу. Да видите који део територије Србије ЕУ тражи да се прикључи Хрватској, погледајте ОВДЕ. Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Зелене беретке - документарни филм
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА