Најновије

ВУЛИН: Изетбеговић човек опасних намера

Бакир Изетбеговић је човек опасних намера, рекао је министар одбране Александар Вулин поводом јучерашњег иступа бошњачког члана Председништва БиХ на прес-конференцији у Београду.

Вулин (Фото: Јутјуб)

Не можете да нађете потез Изетбеговића који води ка миру и разумевању, оценио је Вулин за Танјуг.
"Изетбеговић је показао не само једно људско непоштовање и непристојност него је још једном потврдио да је он човек опасних намера, човек иза чије политике може само да се изроди сукоб", рекао је Вулин.
Министар је оценио и да је Изетбеговић човек који плански, намерно ради на урушавању Босне и Херцеговине и на покушају да БиХ буде потпуно нефункционална земља, као и да се, ако је икако могуће, посвађа и са самом собом, али и са свим земљама у окружењу.
Вулин сматра и да председник Александар Вучић нема с ким да разговара, када је мир у питању, са бошњачке стране у БиХ, али да грађани Србије могу да буду поносни на председника Вучића и на стрпљење које показује.
"Његова уздржаност и стрпљење су такви да можемо бити поносни на њега као председника. Да будемо поносни са којом упорношћу он стално прелази преко увреда које долазе од Изетбеговића, преко покушаја убиства који још није расветљен у Сребреници", истакао је Вулин.
"Ми на Вучића можемо да будемо поносни, али грађани БиХ немају на кога да буду поносни у свом руководству", оценио је Вулин.
Договорено да став БиХ о Космету буде исти као став Београда. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вулин: Србија треба да разматра учешће у цивилним мисијама
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА