Најновије

Бошко Обрадовић урнисао Небојшу Крстића: Јеси Вучићев бот, али како си добио онолике паре?

Маркетиншки стручњак близак свакој власти Небојша Крстић и лидер Двери Бошко Обрадовић ушли су у озбиљан сукоб на Твитеру, где су упутили тешке речи један другом, а поред вређања поменула се и тужба.

Крстић и Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Све је почело када је лидер Двери објавио твит у којем је критиковао Владу Србије због, како он мисли, погрешне расподеле средстава у буџету Србије за 2018. годину, где је поменуо и Небојшу Крстића.
У предлогу буџета за 2018. годину Влада Србије предвидела више пара за систем сталне помоћи мигрантима, прозападне невладине организације и Небојшу Крстића него за подршку рађања у Србији – написао је Бошко.
Крстић је онда одговорио у свом маниру.
Види Бошко, пошто си храбар кад бијеш жене, а и кад у Скупштини, заштићен имунинетом, клевећеш грађане, ево предлог: одрекни се посланичког имунитета, ја ћу да те тужим, па ти докажи све своје лажи. Важи? – написао је на Твитеру.
Лидер Двери прокоментарисао је Крстићев одговор, рекавши да је прво дужан да одговори на питање “како је од Вучићевог страначког бота у медијима и интернету постао члан УО РТС”. А онда је уследило и бонус питање.
Како је његова бивша страначка другарица из ДС Јелена Триван дала више уносних маркетиншких послова баш његовим фирмама када ЈП Службени Гласник има своју службу за маркетинг – питао је Обрадовић.
Путин на Косово шаље специјалце да се обрачунају са нарко-мафијом! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Обрадовић: Мартиновић је брука и срамота за Народну скупштину
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА