Најновије

ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА ПУБЛИКУ: Бранкица Себастијановић и Лука Рацо у новим улогама

Бранкица Себастијановић и Лука Рацо заиграће у дечијој новогодишњој представи "Поноћна чаролија" која ће током децембра обићи Србију и донети празнични дух у све веће градове наше земље! Премијера представе заказана је за 10. децембар у Дечијем културном центру Београд.

Бранкица Себастијановић (Фото: Промо)

- Једва чекам да најмлађој, а најдражој публици, покажемо шта смо им припремили. „Поноћна чаролија“ ће сигурно, међу све нас,вратити прави новогодишњи дух, а јако сам срећна што је представа едукативног карактера, па ће проговорити и о проблемима малишана који се сусрећу са неприхватањем средине која их окружује - каже Бранкица Себастијановић.  Са Бранкицом ће сцену поделити популарни Лука Рацо, као и млади глумци: Анита Стојадиновић, Стефан Радоњић и Владимир Вучковић.
Представа "Поноћна чаролија" настала је као аутентични производ продукцијске куће "Емотион", која је прошле године публици представила бродвејски мјузикл "Пепељуга", о коме се још увек прича. Ове године "Емотион Ливе" доноси причу о девојчици Мини (Бранкица Себастијановић) која, упркос свим проблемима који је спутавају, покушава да са својим другарима из одељења припреми новогодишњу школску приредбу. Колико ће им у свему овоме помоћи Деда Мраз, празнична магија и њихово другарство, сазнаћете у представи у којој глуме миљеници млађих генерација! Ова савремена новогодишња бајка настала је по тексту Јасминке Петровић, чија књига  “Све је у реду” је проглашена за најбољу дечији књигу у 2017. години. Режију комада “Поноћна чаролија” потписује Владан Ђурковић.  
Представа “Поноћна чаролија” у продукцији "Емотион Ливе" премијерно ће бити изведена у Београду 10. децембра у дворани Дечијег културног Центра, након чега ће обићи све веће градове у Србији: Смедерево 21. децембра, Ниш 22. децембра, Нови Сад 24. децембра  и 29. децембра Крагујевац. Датуми осталих градова биће саопштени ускоро. Карте за представу, коју ће најмлађи сигурно обожавати, могу се купити путем Евентим сервиса и на www.eventim.rs. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА