Најновије

ШОЈГУ МОРА ДА ПРОКРЧИ ПУТ: САА не успева да се пробије до Идлиба, руска авијација појачала нападе на терористе (МАПА/ВИДЕО)

Терористичка група Хаџат Тахрир ал Шам успела је да одбје нови напад Сиријске арапске армије на место Шакусијах на североистоку Хаме.
У помоћ терористима ХТш притекла је фракција тзв. Слободне сиријске армије, група Џаиш ал Наср. Ову терористичку групу финансирају САД. У борбама је уништен један тенк САА.

Сиријска арапска армија не успева да зада одлучујући ударц терористима на овом делу фронта, а они у контранападима до сада су више пута вратили изгубљена насеља. Руска авијација појачала је напада не ХТШ и њихове савезнике како би помогла САА да оствари већи напредак. Јуче су антитенковске јединице САА извеле заседу борцима ХТШ а како је прошао њихов конвој сазнајте ОВДЕ. Очекује се да ће се преломни тенутци на фронту на  северу Хаме одиграти по доласку трупа са фронта на Еуфрату. Како су операције против ИД на самом крају очекује се да ће на север Сирије бити упућена значајна појачања. Снимке  победосносног похода на Еуфрату погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Терористи покушавају да погоде авион.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА