Најновије

АНТИТЕРОРИСТИЧКА ОПЕРАЦИЈА У СТАВРОПОЉУ: Ликвидирана тројица бандита (ВИДЕО)

Руске безбедносне службе ликвидирале су тројицу бандита који су покушали да побегну из забарикадиране куће, саопштио је руски Национални антитерористички комитет.

Руске безбедносне службе (Фото: Јутјуб)

Како се наводи, инцидент се догодио у граду Ставропољу на југу Русије.
Наиме, целокупан објекат и двориште у којем су се налазили бандити био је окружен полицијом још од синоћ, од касних сати, док су све оближње куће биле евакуисане.
Антитерористичке јединице су пре почетка операције предложиле бандитима да спусте оружје и да се предају, али они су покушали да се провуку кроз рупу у зиду и да побегну.
Том приликом дошло је до размене ватре, након чега су бандити ликвидирани, док је у кући у том тренутку дошло до експлозије.
Руска Федерална служба безбедности (ФСБ) тренутно спроводи истрагу на лицу места, па ће нешто више информацијама о томе шта су бандити смерали бити саопштено касније. Поред бројних саобраћајних инцидената који су до сада изазвали НАТО војници у Пољској и балтичким земљама, сада се појавио снимак о проблемима НАТО војника да задрже правац на асвалтном путу, а ту комичну сцену можете погледати ОВДЕ. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Први лет Су-57.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА