Најновије

МЕЛАНИЈА У СТРАХУ: Неко полако трује Доналда, не могу више да га препознам…

Прва дама Меланија Трамп тврди да се у Белој Кући налази тајни тровач, и плаши се да њеног мужа полако трују „тешким седативима“ прокријумчареним у његовом пићу, како би га успорили, контролисали, и омаловажили његово председништво.

Меланија Трамп (Фото: Јутјуб)

Док јавна дебата о здрављу Доналда Трампа дивља, Меланија је рекла пријатељима и познаницима да је некада живахан и енергетичан мушкарац којег је она знала, замењен „споријом, оштећеном верзијом“, извештавају амерички алтернативни медији.
„До 8 сати увече он већ хрче. То није мушкарац којег ја познајем“, каже она
У страху да седативима пумпају тело председника путем кока-коле, коју наручује стиском на дугме које је инсталирао на радном столу у овалној канцеларији, Меланија је инсистирала да он престане да пије са точилице и да се врати на испијање овог напитка из лименки које она сама донесе.
„Доналдово здравље се изненада побољшао кад је престао да пије из точилице“, рекла је Меланија.
Међутим, прва дама се плаши да је активна кампања тровања председника „високоорганизована операција“ и „није дело само једног лудака“.
Меланија је популарна у Белој Кући – као и у остатку земље – и спријатељила се са запосленима обавештајне службе вишег ранга, који су остали лојални председнику. Они су је подучавали о случају тровања Роналда Регана од стране дубоке државе, након покушаја његовог убиства 1981. године. Они су је такође упозорили да је Џорџ В. Буш доведен до „оштећења мозга“ након константног вишегодишњег тровања.
Међутим, предност коју Трамп има над својим претходницима у овалној канцеларији је то што има мудру жену, која инсистира да припази на свој унос хране и пића, и обрати пажњу на било какве знаке неправилности.
Избор хране Доналда Трампа много говори о њему.  Његова избирљивост је делимично подстакнута страхом од тровања, како каже Меланија. Он са пуним правом не верује онима око себе.
Има непријатеља државе дубоко у Белој Кући, што председник Трамп врло добро зна.
Репортери америчког магазина “ТИМЕ” су добили увид „иза кулиса“ у Белој Кући, где су извештавали о томе шта се догађа на председниковом трпезаријском столу. Најинтересантнији је био оброк у којем су уживали репортери, Трамп и потпредседник Пенс.
Пенсов оброк није био необичан, јео је све што су и остали. Председник је пак добио оброк прилагођен његовим преференцама који је пре тога био припремљен под строгим надзором Меланије, која је инсистирала да посматра кувара како припрема оброк са састојцима које је сама обезбедила.
Прочитајте ОВДЕ шта је Србија поручила Трампу а тиче се политичара које шаље?
Извор: Вебтрибјун

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ко је Меланија Трамп?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА