Најновије

Ово су чињенице о смањењу величине поноса: А како је старији, десиће му се и нешто што ће вас ужасавати!

Чињеница јесте да може се смањити - рецимо, на хладноћи. Било да је у питању ледена вода или просто ледена спољашња температура, пенис ће се смањити чак и до 50 одсто, док се у обиму може смањити и за 30 одсто, објашњавају стручњаци. У исто време, тестиси се увлаче у тело покушавајући да задрже топлоту. То се дешава, објашњавају стручњаци, јер се крвни судови у пенису сужавају па ткиво изгледа мање.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Још једна ствар смањује пенис - стрес. Али без бриге, као и код хладноће, и овде је то пролазног карактера. Чим прође стресна ситуација, и пенис ће се вратити у нормалу.
Не звучи тако страшно, зар не? Међутим, чињеница је да се пенис мења са годинама - ево шта се све дешава са њим како мушкарац стари.

Мења се боја

Како старимо, атеросклероза, илити сужавање крвних судова, бива све чешћа. То смањује проток крви у гениталијима и врх пениса постаје светлији.
Пенис пролази кроз неколико физичких промена како мушкарац стари. Смањен проток крви до пениса може узроковати да врх пениса изгуби своју љубичасту боју, док стидне длаке постају танке, проређене и седе.

Скупља се

Овог пута, за стално.
- Са годинама пенис мушкарца се скупља, а то се дешава зато што се у артеријама стварају депозити масти због којих је успорена циркулација - каже Саманта Еванс, експерт за сексуално здравље.

Мање тестестерона

Са годинама мушкарцима опада ниво хормона тетстостерона и потребно вам је више времена да се узбудите.
Еректилна дисфункција је повезана са процесом старења и већина мушкараца је приметила да њихова сексуална функција опада између 40. и 70. године, каже Саманта.
Еректилна дифункција је врло честа код мушкараца, а један од основних њених узрока је стрес.

Мање је осетљив

Тестостерон подржава нервно ткиво и тако потпомаже ерекцију, а будући да се ниво овог хормона смањује, то доводи до смањене осетљивости, слабије ерекције и отежаног оргазма.
- Како старе, мушкарци примећују да им је смањена осетљивост пениса, а то отежава и ерекцију и оргазам - каже Саманта.
Који су то знакови да вас жена жели у кревету прочитајте ОВДЕ.
Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

10 чињеница о сексу које нисте знали!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА