Најновије

Владимир Путин каквог нисте видели (ФОТО/ ВИДЕО)

На изложби "Суперпутин" посвећеној Владимиру Путину посетиоци ће моћи да виде слике и скулптуре које актуалног председника Русије приказују као Супермена, јахача коња, јахача медведа, љубитеља животиња, чак и Деда Мраза.

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

У великој дворани музеја смештеног у простору некадашње фабрике у средишту главнога руског града посетиоци ће моћи да уживају у сликама и скулптурама које њиховог председника приказују док нежно милује штене, подиже руску заставу, неустрашиво јаше медведа, показује "надљудску" снагу током сусрета с успаваним тигром, на Арктику се дружи с поларним медведом или храбро пуца из минобацача, преноси Хина. 
- Свака изложена слика или скулптура истиче неку од квалитета и вредности нашега председника - рекла је за АФП Јулија Жујева, организаторка изложбе која ће бити отворена до 15. јануара, а на којој је изложено 30 слика и скулптура које су израдили млади руски уметници. 
- Сваки је млади уметник Путина представио у неком позитивном аспекту. Свако од њих га воли, поштује и подржава", додала је двадесетдвогодишња Жујева. 
- Путин је приказан у лику неког од суперјунака јер он је наш суперпредседник и супервођа - истакла је Жујева, додавши уз смех да му само недостаје "супержена". 
Изложба би након Москве требало да буде представљена у Берлину, а затим и Лондону.
Путин је издао ову наредбу јер зна да ускоро почиње светски рат. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Б 92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Путинов понос С-500 и остали руски ракетни системи
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА