Најновије

АСАДОВА ВОЈСКА ЈУРИША НА ТЕРОРИСТЕ У ЈУГОЗАПАДНОМ АЛЕПУ: САА заузела важна места (МАПА/ВИДЕО)

Сиријска арапска армија (САА) је наставила војне операције на југозападу провинције Алепо и заузела је неколико насељених места која су била под контролом терориста Тахрир ал Шама, преноси Хезболахово медијско крило у Сирији.

САА (Фото: РИА Новости)

САА је наставила војну операцију против терориста Тахрир ал Шама у југозападном делу провинције Алепо и заузела је брдо Сириател и брдо Рсм ал Кабарах, југозападно од града Канасир. Хезболах је јавио да је сиријска војска започела нападе и на села Рсм Сајала и Рамлах јужно од Сириатела.



Mапа: Southfront


Подршку сиријској војсци су пружили и руски бомбардери, који су извршили 20 ваздушних напада на позиције Тахрир ал Шама на југозападу провинције Алепо. Са друге стране, новинска агенција Иба, коју подржава Тахрир ал Шам, објавила је да су терористи одбили напад САА и поново преузели брдо Сириател. Иба је навела да је пет војника САА убијено током борбе за Сириател. А како је ИД искористила одсуство Тигрових снага и изненадно заузела села у долини Еуфрата, погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА