Најновије

МАЛИ: Пуна градска каса савршен плен за Ђиласа

Градоначелник Београда изјавио поводом најаве Драгана Ђиласа да ће се кандидовати за градоначелника, да се Ђилас не враћа у политику јер има нову визију за Београд, већ зато што је "очигледно" да је њему и "дружини" нестало пара.

Синиша Мали (Фото: Јутјуб)

"Ђилас је позицију градоначелника користио за лично богаћење, док су Београђани грцали у дуговима и борили се да преживе немаштину која их је задесила услед пљачке градске касе", навео је Мали у писаној изјави.
Он је рекао да је актуелна градска власт, после великих спроведених реформи, вратила огромне дугове, спасила економију, отворила више од 1.100 градилишта, смањила незапосленост за 20.000 и исплатила сва потраживања социјално угрожених грађана.
"Београд и Београђани данас имају више новца него раније и зато је данашња пуна градска каса савршен плен за Мишковића, Ђиласа и Шапића. Док су се Београђани гушили у дуговима већим од милијарду евра, нису ни знали да су се профити и милиони на рачунима Ђиласових фирми из године у годину увећавали до чак 800 пута", навео је Мали.
Он је додао да актуелна градска власт жели да настави да гради, улаже у град, помаже најугроженијима, " преко којих су се тајкуни раније богатили".
"Да градимо бољу, лепшу и светлију будућност, док Мишковић, Ђилас и Шапић новац из градске касе желе да ставе у своје џепове и тако Београђане опет завију у црно", каже Мали.
Додаје да Мишковић, Ђилас и Шапић имају право да се кандидују на изборима и покушају опет да опљачкају Београђане, али да ће им СНС бити озбиљна препрека на том путу.
"И да им нећемо допустити да тек тако лако улете у градску касу и опљачкају оно што су Београђани у протекле четири године зарадили и уштедели", рекао је Мали.
Члан Председништва СНС Небојша Стефановић саопштио је данас да је бивши председник демократа Драган Дјилас одлучио да се, како каже, врати у политику иако из ње никада није ни одлазио.
"Да се врати са новом бриљантном идејом да гарантује за пројекте својом имовином, баш као што је гарантовао за Демократску странку и отерао је у стечај. Да апсурд буде већи баш оном имовином коју је стицао у периоду док је био на власти", навео је Стефановић у писаној изјави достављеној медијима.
Прочитајте ОВДЕ каква је то српска државна тајна испливала у Парламенту?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Синиша Мали о најновијем пројекту града Београда.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА