Најновије

ПАЛМА: Јанковић је пропали политичар!

"На лидера ПСГ Сашу Јанковића гледам као на пропалог политичара и он ме не интересује", поручио је председник Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма, који је овогодишњи добитник награде "Најевропљанин".

Палма (Фото: Јутјуб)

- Уопште ме не интересује Саша Јанковић, ја га гледам као пропалог политичара. Јуче постао, данас нестао. Он се распао још у повоју. Где год виде некога да им се не свиди, ударили би му кокавац - рекао је Марковић за Пинк, након што се Јанковић одрекао награде "Најевропљанин", коју је 2010. године добио као Заштитник грађана. 
Марковић предвиђа да, уколико се тако настави, само ће Јанковић и његова супруга остати у странци. 
Пинк наводи и да Марковић сматра да Јанковић није ни заслужио награду, које се после неколико година одрекао, те да ће предстојећи избори у Београду показати кога ће грађани због онога што је учинио наградити гласовима, а ко ће исте изгубити.
Јанковић је претходно саопштио да се одрекао награде "Најевропљанин", рекавши: "Без намере да било кога увредим од добитника или оних који су били у жирију, а с обзиром на сва дешавања са том наградом и све оне који су ту награду ипак добили, не осећам се више делом те групе људи и ја се те награде морам одрећи и одричем се".
Пре њега награде се одрекао председник ДС Драган Шутановац.
Признања "Најевропљане" за 2016/17. годину, коју додељује Прва европска кућа у Београду, уручена су раније данас у Старом двору председнику Привредне коморе Србије Марку Чадежу, градском урбанисти Милутину Фолићу, председнику Скупштине града Јагодине Драгану Марковићу Палми и другим угледним и утицајним појединцима који промовишу европске вредности у Србији.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Социолог: Палма као сунце, а пензионери сунцокрети
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА