Најновије

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ МЛАДЕ БОСАНКЕ У СИРИЈИ: Покушала је да побегне, а онда су је џихадисти ухватили и није јој било спаса!

Самра Кешиновић (17), аустријска држављанка пореклом из Босне и Херцеговине, силована је и третирана као сексуална робиња пре него што је претучена на смрт.

Самра Кешиновић (Фото: Приватна архива)

Наводно добро обавештени инсајдер на ког се позива аустријски “ое24” тврди да је Самра претучена јер је покушала да побегне. 
Самра Кешиновић и Сабина Селимовић (15), тинејџерке из Беча, обе пореклом из БиХ, побегле су заједно 10. априла 2014. године из својих домова и придружиле се у Сирији Исламској борцима Исламске државе.
"Не тражите нас, славимо Алаха и за њега чемо умрети", написала је Самра једном приликом преко друштвених мрежа.
Оне су стигле до Раке, а информације о њима су након тога биле прилично контроверзне и често су се показале непоузданим. Најновију преноси један медиј из Аустрије на својој насловној страници.
Недавно је наводно добро обавештен инсајдер на ког се позива аустријски “ое24” потврдио да је Самра насмрт претучена приликом покушаја бега.
Наводно се у Сирији удала, и добила дете.
“Самра и Сабина су живеле са другим женама у кући. У једном тренутку Самра је нестала. Наводно је покушала да побегне због чега је брутално кажњена и тучена до смрти”.
Међутим, званични државни извори нису потврдили ову информацију.  Дејли мејл, је писао да је Самра Кешиновић, непосредно пре смрти коришћена као сексуална робиња бораца Исламске државе.
Под америчком претњом земље граде нуклеарни потенцијал, јер не желе да заврше као Ирак и Либија. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: oe24.at, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ратници џихада из БиХ на сиријско ратиште одводе чак и децу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА