Најновије

ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ: Хаковали смо рачунаре Стејт департмента, послаћемо убице у домове запослених! (ВИДЕО)

У новом језивом пропагандном видео-снимку, такозвана Исламска држава тврди да је хаковала рачунаре америчке војске и Стејт департмента, те прети да ће послати убице у домове запослених, јавља Дејли мејл.

Џихадисти (Фото: Јутјуб)

"Муслимани ће се вратити да буду господари света и краљеви земље", упозорава се у снимку, који је објавила хакерска група те терористичке организације Исламски духови калифата.
 Како наводи Дејли мејл, снимак почиње "узнемирујућим фотографијама осакаћене или убијене сиријске и ирачке деце", а за то време, глас на арапском прети: "Исламска држава није започела рат против вас и ви ћете платити велику цену, јер ће се ваши синови вратити вама с ампутираним деловима тела или у ковчезима".
С претњама се наставља, док се појављују сцене рата, бомбардовања и терористичких напада. 
"Платићете цену док ходате вашим улицама страхујући од муслимана. Напашћемо вашу домовину, нећете се чак осећати безбедно ни у вашим спаваћим собама", прети се у снимку.
Потом се појављује порука на енглеском и арапском језику, у којој се тврди да је Исламска држава могла да хакује осетљиве сајтове америчке војске, Министарства унутрашњих послова, Стејт департмента и друге сајтове америчке владе и да су њени припадници успели да дођу до више хиљада поверљивих информација.
"Послали смо информацију нашим усамљеним вуковима да вас убију и повећају честе операције џихадиста против вас", прети се у снимку.
Рафаел Глук из групе за надзор активности џихадиста Џихадо скоп каже за онлајн издање Дејли мејла да је тешко рећи колику претњу представља објављени снимак.
Према његовим речима, Исламска држава покушава да посеје семе страха.
Погледајте  ОВДЕ шта све џихадисти раде у паници када схвате да су на нишану Асадове артиљерије! 
Извор: Курир/Тањуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако су џихадисти запретили Србији!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА