Најновије

РАДИКАЛИ ТВРДЕ: Вучић спроводи Шешељеву политику? (ВИДЕО)

Посланик СРС и кандидат за градоначелника Београда Миљан Дамјановић изјавио је данас на конференцији за медији је Скупштини Србије да смо сведоцида се спољна политика за коју се Војислав Шешељ залаже већ 25 година сада спроводи у пракси.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

- Србији је место на истоку и Србији је место у интеграцијама са Руском Федерацијом. Доследност те политике и његово визионарско умеће сада се показује у пракси - рекао је Дамјановић алудирајући на бројне споразуме који су потписани у Москви током посете српске државне делегације. Подсећамо, делегацију србије у Москви предводио је председник Србије Александар Вучић.

Mиљан Дамјановић (Фото: СРС) Дамјановић је рекао да Србија треба под  хитно да да дипломатски статус Хуманитарном центру у Нишу, као и да призна Крим као део територије Руске Федерације. Он се заложио, да се у савезу са Русијом, у УН покрене питање резолуције 1244 и затражи повратак српске војске на Косово и Метохију. Како је Синиша Ковачевић брутално прокомантарисао Вучићеву посету Москви погледајте ОВДЕ. О ком све оружју је преговарано у Москви сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ о укидању демократије у Србији од стране СНС.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА