Најновије

ШЕШЕЉ ПРВИ ПУТ ПРОГОВОРИО: Два дана по повратку из Хага зазвонио му је телефон, са друге стране је био Вучић, ево шта му је рекао (ВИДЕО)

Лидер СРС Војислав Шешељ по први пут је проговорио ко га је први од породице Вучић контактирао по повратку из Хашког трибунала.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ је у емисији на ТВ "Пинк 3" испричао да му је два дана након повраткау Србију зазвонио телефон а да га је позвао Данило Вучић, син Александра Вучића. Данило је тада још увек био малолетан. - Куме ја сам Данило, волео би да се видимо - рекао му је Данило Вучић.  Шешељ је позвао кума у госте и он је дошао са сестром Милицом. Шешељ каже да је сусрет био дирљив и да су се након тога срели још пар пута.  - Леп гест са његове стране, да се он први није јавио ја не бих, ником се не би јавио - рекао је Шешељ истичући да је са Данилом одржао кумство али да са Даниловим оцем остаје политички противник. Шта Америка спрема за Балкан током 2018. сазнајте ОВДЕ. Како је Синиша Ковачевић брутално прозвао Вучића током боравка у Москви погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ о коалицији са Дачићем и Палмом.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА