Најновије

ОПАСНА ТАЈНА: Руски патријарх пре две године одржао ритуал на Антарктику по упутствима папе Фрање

Патријарх Кирил је спровео чудан ритуал на Антарктику код мистериозног „Ковчега Габријела“, читајући тајни текст који му је дао папа Фрања, кажу неки извештаји који су недавно испливали у јавност.

Руска црква на Антарктику (Фото: Јутјуб)

„Ковчег Габријела“ је први пут откривен у Меки 12. септембра 2011. године, када га је грађевинска екипа пронашла испод џамије Масид ал Харам, при чему су сви чланови екипе трагично страдали услед тајанствене експлозије када су покушали да га ископају.
Приликом другог покушаја ископавања мистериозног „Ковчега Габријела“ 24. септембра 2015. године, дошло је до друге „плазматске емисије“ која је усмртила више од 4.000 људи, а што су саудијски званичници заташкали измисливши стампедо.
Након другог неуспелог покушаја извлачења мистериозног објекта, изасланици џамије су контактирали Његову светост, патријарха Кирила, у вези прастарог исламског рукописа који је руска православна црква сачувала када су римокатолички крсташи напали Цркву свете мудрости (данашњу Ају Софију) 1204. године у Контантинопољу (данашњем Истанбулу), а који се зове „Габријелова упутства Мухамеду“.
Важно је напоменути, иако то многи не знају, да су римокатолички крсташи ратовали и против ислама и против руске православне вере, што је један од разлога зашто је руска православна црква сачувала и своје и муслиманске религијске записе.
У рукопису су описана упутства која је анђео Габријел дао Мухамеду у пећини Хира, која се налази на планини Џабал ал Нур близу Меке, а у којој се налази некаква „кутија/ковчег“ невероватне моћи која се не сме користити зато што припада само Богу и која треба да се закопа у храму који су анђели користили за „обожавање“ пре него што је човек креиран све до дана Јавам ал Кијамах, што у преводу значи „Дан ускрснућа“.
У извештајима се наводи да је поморска истраживачка флотила на челу са адмиралом Владимирским испловила 6. децембра 2015. године из саудијске луке Џеда са „Ковчегом Габријела“ према Антарктику.
Након што је сазнао за „озбиљне и глобалне импликације“ повезане са мистериозним „Ковчегом Габријела“, папа Фрања је контактирао патријарха Кирила захтевајући „хитан“ састанак и упозоравајући да се ближи крај, након чега је патријарх Кирил пристао да се састане са поглаваром римокатоличке цркве на Куби 12. фебруара, што је био историјски састанак између лидера ове две цркве које се нису састајале у протеклих 1.000 година.
Иако тачна природа преговора између патријарха Кирила и папе Фрање није позната, аналитичари сматрају да је папа Фрања дао патријарху Кирилу одређен „древни рукопис“ који се односи на „Ковчег Габријела“, а за који се сматра да су га написали директно анђели који се спомињу у Књизи Еноховој.
Сматра се да је патријарх Кирил затим помоћу тог древног текста спровео „древни ритуал“ над „Ковчегом Габријела“ у руској православној цркви Светог тројства (јединој цркви на Антарктику) и да је мистериозни предмет затим пренет од стране специјалних снага на непознату локацију.
Прочитајте ОВДЕ све о сиријском дечаку са супермоћима!
Извор: Вебтрибјун

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како изгледа једина црква на Антарктику!

Бонус видео

Транспорт мистериозног ковчега Габријела на Антарктици, који је случајно нађен испод Велике Џамије у Меки, Саудијској Арабији, након пада крана у 2015 години.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА