Најновије

"Коко" стиже у наше биоскопе: Синхронизована авантура у којој ће најмлађи уживати (ВИДЕО)

У сусрет новогодишњим и божићним празницима, из студија Дизни у наше биоскопе стиже чаробна и емотивна анимирана авантура "Коко" , синхронизована на наш језик!

Коко (Фото-Тарамаунт)

У среду, 27. децембра најмлађи посетиоци биоскопа Синеплекс Ушће, заједно са члановима својих породица, уживаће у премијерној пројекцији овог филма, која почиње у 18:30 часова, а на којој ће присуствовати и глумци који су учествовали у синхронизацији.
Упркос деценијској забрани музике у његовој породици, Мигел сања да постане успешни музичар попут његовог идола, Ернеста де ла Круза. У очајничким настојањима да докаже свој таленат, Мигел ће се наћи у задивљујућој и шареној Земљи мртвих услед низа мистериозних догађаја. Успут ће упознати шармантног преваранта и заједно ће кренути на узбудљиво путовање не би ли сазнали праву истину која стоји иза Мигелове породичне историје.  Дизнијев филм „Коко“ стиже у биоскопе 28. децембра 2017. године. 
Гласове овим необичним и драгим ликовима позајмили су: Никола Брун, Марко Марковић, Бојан Жировић, Гоца Тржан, Добрила Илић, Милан Антоноћ, Срђан Чолић, Санела Милошевић, Оливера Катарина, Катарина Гојковић, Тијана Дапчевић и други.
Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА