Најновије

ГЛЕДАОЦИ УЖАСНУТИ: Прво је устала Луна, а затим Кија! Очекивана туча, прерасла у ... (ВИДЕО)

Луна Ђогани и Кристина Кија Коцкар привлаче велику пажњу већ месецима уназад, а откако заједно живе под будним оком камера у ријалитију "Задруга", сви с нестрпљењем очекују да виде шта ће њих две урадити. Оне су успоставиле добар однос, али очигледно не мисле сви да је то нормално и природно.

Кија и Луна (Фото: Јутјуб)

Зато су синоћ добиле питање једног гледаоца да објасне да ли мисле да је њихово "шлихтање" нормално, те кад ће престати са тим, дале подужи одговор:
- Нећемо престати док се нас две не смувамо. Ја сам рекла Кристини да све што урадим кад је она у питању, то је искрено. Нас две смо се пецнуле пар пута, зато кажем да то није шлихтање, више би било да се ја њој шлихтам, она може и да ме пљуне у фацу, доста жена на њеном месту би с правом биле горе према мени. Драго ми је што је она према мени коректна - рекла је Луна.
Наравно, и Кија је дала свој коментар: 
- Ја бих се сложила са Луном, не шлихтамо се, у таквој смо ситуацији, да останемо до маја, следећих 5 месеци не можемо да се пљујемо и поливамо. Слободан има среће што смо нас две кул и једина особа са којом имам овде проблем је Слободан и њега једино могу да пљунем и похвалим. Мени је битно да он чује оно ружно јер је то оно што осећам и то треба да зна, а и умем да га похвалим. Ја имам три мишљења о Луни, прво да мислим све најгоре о њој због оног што се десило, друго да мислим да ће она Слобу оставити јер ће се уверити у оно што сам ја причала, ја сам била глупава, волела сам превише, а мислим да ће се то десити његовом грешком. А треће мишљење о њој као особи, да се није десило шта се десило, можда бих се дружила са њом, можда и не бих, има неких ствари које ми сметају код ње, али сматрам да је нама занимљиво да нас две причамо о неким стварима баш због ове ситуације, она је желела да зна неке ствари о Слободановој и мојој вези и то је то - рекла је Кија. 
Очекивано или не, и други задругари су морали да дају своје мишљење о овој теми, а онда отишли предалеко. Како је све то изгледало, погледајте у снимку испод:
Кија раширила ноге, сева међуножје у Слобином правцу! И Луна гледа! Тај снимак можете погледати ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Кија, Луна и Слоба у проводу 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА