Најновије

НАЗВАО ЛУНИНУ МАЈКУ БОЛЕСНОМ! Тензија на крв и нож, онда Кија одбрусила Слоби на најбруталнији начин (ВИДЕО)

Оно што је можда и један од симпатичнијих сегмената досадашњег дела "Задруге" јесте релација Луне Ђогај и Кије Коцкар. Две даме, иако суштински на супротним странама, ипак имају однос добрих пријатељица и једна са другом причају као да целог живота иду на кафу. Кијин супруг, а Лунин дечко, Слободан Радановић је такође у истој причи сасвим опуштен, па све то делује као срећна мала породица.

Љубавни троугао (Фото: Јутјуб)

Последњи интересантан разговор из ове теленовеле имале су Кија и Луна заједно са Аном Кораћ, а тицао се Луниног бившег дечка, који је остао неименован. Наиме, Ђогајева се исповедила другарицама како је била у вези са заједничким познаником. Њена искуства с њим нису била баш најбоља, а оно што му је Луна замерила јесте нека врста конзервативног става.
- Био је неко ко жели девојку за цео живот, да она буде код куће, да га чека, да вежба. Ја то нисам била. Такође, називао је певачки посао "болесним". Како ја могу да будем с таквим човеком када ми је мајка певачица? Је ли она болесна? Сећам се да је једном приликом чуо од друга неке гадости, па је дошао да ме пита да ли се ј*бем у Хајату за 500 евра. То је било страшно - причала је Слобина тренутна девојка, а Ана и Кија су стале на њену страну и назвале ову врсту "терора" класичном мушком причом и свакако сматрале такву тензију на крв и нож непотребном.
Луна је наставила на ту тему и рекла како му је нашла одређене спорне поруке, а онда се и Слоба умешао у причу мислећи да она говори о њему. На то је Кија вешто добацила:
- Не, твоје ће тек да проналази.
Слобина реакција на форицу Коцкарове је била позитивна, а сви су наставили разговор у веселом маниру.
Теодора се одвалила од алкохола, па наскочила на Анђела пред свима и кренула да блудничи! Тај снимак можете погледати ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Слоби стале очи док Кија прича о својој вези са Андријом
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА