Најновије

БОГАТ ПЛЕН: Откуд џихадистима оружје америчке и европске производње? (ВИДЕО)

Сиријска војска приказала је арсенал оружја који је пронађен у областима Ашара, Субејхан и Салихија на југоистоку провинције Дејр ез Зор. Видео је објављен на Јутјуб каналу информативне агенције Сана.

Богата заплена (Фото: Јутјуб)

Војска је запленила неколико хиљада примерака ватреног оружја, тенковску муницију великог калибра и друго оружје. Заплењено је и неколико камиона с артиљеријским оруђем. 
Раније је саопштено да су међу оружјем пронађеним у складиштима терориста били и примерци америчке и европске производње. У октобру су представници сиријске армије испричали да су у граду Мајадину пронашли оружје из Белгије, Велике Британије и Израела. 
Војска је навела да екстремисти добијају оружје купљено у складу с програмима Пентагона за помоћ савезницима, односно наоружаној сиријској опозицији. 
Сиријска авијација и ракетне снаге извршиле су данас жесток удар на џихадистичке положаје у Закату и Латмини на северу покрајине Хама.
Прочитајте ОВДЕ све о томе.
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте нове слике из Сирије. Упоредо са жестоким борбама, у неким деловима земље покушавају и да како тако нормално живе...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА