Најновије

ХОРОСКОП: Сазнајте шта Вас очекује у 2018. години!

Сазнајте шта вас све очекује у 2018. години, наравно уколико верујете астролошким прогнозама. Ако и не, онда се добро забавите откривајући која је то позната рок песма посвећена вашем хороскопском знаку, уз савете астролошкиње Радице Миловановић Астрогринете.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Песма за све нас у овој години је: „Учи ме, мајко, карај ме“- Леб и со, каже Радица Миловановић на почетку своје астропрогнозе.
Ово је песма Сатурна у Јарцу, који је је крајем претходне године започео своје владарство. Мајка сваком Сатурну. Ако смо вредни, доследни, имамо циљ и слушамо шта нам се нареди, имамо шансу да се безболније провучемо. Муљања, надања, маштања и нереална очекивања, можемо да окачимо мачку о реп.
Рад, ред и дисцплина, што би Лав Троцки рекао. Оно што пре(о)стане, истражујмо са Јупитером у Шкоприји, у себи. Онда ће се све слагати и око нас.
Наслови песама ће говорити каква ће бити година пред вама.

Ован – „Да ми је бити морски пас”-  Метак

Певаћете ову песму, јер нећете моћи да будете у акцији и ватри као што умете. Успоравање ће вам донети зрење, ако умете то да прихватите. Смањујте гас, кад год не морате да будете у пуној брзини. Покушавајте да учите себе, разумите своје потреба, а не само изазове. Љубав ће се борити за вас, полако, стабилно, смирено. Ако изгубите живце, чекајући је, ви ћете бити на губитку. Безумна страст је својствена клинцима. Одрастајте током ове године, бићете захвални на свим искуствима које будете имали. Година учења је пред вама и у часовима доколице, имате песму да вас покреће.

Бик – „Има нека тајна веза“- Бијело дугме

Привлачиће вас све што је другачије, забрањено, тајно. А онда ћете се свим силама трудити да то претворите у јавно, обично и практично. Нешто ту неће бити добро, највише за вас, и вашу машту и надања. Имаћете сијасет практичних, могућих људи око себе. За све. Љубав, пажњу, посао. Узмите то, зграбите, уживајте у могућем, изводљивом и реалном. Остало ће вас чинити смо упорнима до бола. Бола који је усмерен на вас. Прегршт могућности ће вам се ређати, за срећу. Пробајте неку, што вам тешко. Година тајни, која ће то и остати, ако не узмете парче истине у уста, поједете је и отворите се ка нечем новом. А то ново вас очекује већ од маја месеца. Одлична година за финансије!

Близанци – „Пар година за нас“ – Екатарина Велика

Пар лоших година је иза вас, сада је мало више добрих испред вас. Са овом почињете да налазите изгубљено време, осећања која су била блокирана, као и себе. Време је да поново пронађете своје срце, јер вас у овој очекује стабилизација у емотивним односима. Појавиће се неко, или ће уз вас остати партнер, на бољи начин него што је до сада било. Криза ће донети отопљавање у свим односима, посебно партнерским. Доста је затезања, олабавиће све и полако крените да смањујете критеријуме, чујете срце, не држите принципа и заборавите на страх. Дајте се, јер ће вас љубав хтети. Оставите мисли и речи, доста су вас мучиле пар година уназад. Учите, путујте, волите, стабилизујте везу, посао и надасве себе.

Рак – „Причај ми о љубави“- Ђаволи

Тражићете речи љубави, дубља осећања, ваша машта и надања ће бити нереална. У овој години само реалне приче могу да се остваре. Оне, чак могу да донесу стабилизацију односа и да из везе пређе у брак. Они који сањају о роматничној љубави, од тога могу да се опросте у овој години. Она то може бити само у почетку, након тога креће борба за оно што се зове сигурност. Имаћете више заљубљености, љубави до бола, све док не схватите да вам је потребан неко стабилан. Онај ко ће вам дати своје срце, и желеће да остане уз вас. Али од таквог не очекујте бајке, већ реалне приче. А и време је за то, да будете са неким ко зна шта хоће и не потпада под утицај ваше нереалне маште. Неки ће се венчати, неки раскидати и мирити, неки заувек разићи, слободни ће мењати партнере док не нађу правог. А свима, у свим сегментима живота следује борба за практичну сигурност.

Лав – „А шта да радим“ – Азра

Питаћете се шта да радите са прошлошћу, породицом и гомилом емоција које неће бити пријатне. А, опет имаћете уз себе подршку партнера, љубав и разумевање. Успеваћете, углавном да уз његову помоћ решавате проблеме. После сваке битке, осетићете се здравије и даваћете партнеру поверење у љубав. Он ће бити практичар у овој години, јер ћете ви бити погубљени због других људи. Важно је да ћете све решавати, он ће остати уз вас и љубављу ће вам давати снагу. Одлична година за посао, практичне ствари и генерално чишћење проблема са породицом или неким из прошлости. Слободни ће бити у искушењу да се помире са бившим партнером, или да започну везу са неким кога одавно познају. Ослушните срце и како вам оно каже, урадите. Тешко да ће вам се неко нов појавити током ове године.

Девица – „Нешто сасвим извесно“   – Дарквуд даб & Бисера Велетанлић

Пред вама јесу извесности, јер су лоше године иза вас. Сада полако реализујте своје планове, сређујте и стабилизујте живот. Посебно на практичном нивоу. Добра година за подизање кредита, некретнине и економију уопште. Љубав ће се такође учвршћивати, јер ћете добијати сигурност од партнера. Не чачкајте по његовој прошлости, јер је она иза њега. Немате ни ви сјајну. Пустите да се спонтано све креће, и многи могу упловити у брачне воде. Слободне ће привлчаити старији, мудри и сигурни партнери. Они ће и бити добитна комбинација. Само не чачкајте прошлост, у емотивним односима и имаћете добру годину пред вама.

Вага –„ Нађи Ме“- Октобар 1864

Прошлост ће вам се мешати у емотивни живот. Тражићете да вас нађе неко нов, да вас повуче у сутра. Ако то будете заиста из срца желели, то ће се догодити. Ако будете у расцепу, нађите прво себе, своје срце и ако је прошлост у њему. Останите ту. Свима стоји стабилизација односа у практичном смислу. Али не стоји да ћете до тога лако доћи. Оно што је најважније, све ће зависити од ваших одлука. Пред вама је добра година за стицање материјалних добара, посао и напредак уопште. Али ни до тога нећете стићи лако, али ћете стићи. Кад идете ка некоме или нечему, тамо се мора стићи. Ма колико падали, устајаћете и ићи напред. То је закон природе, закон деце која проходавају. Ваш закон за наредну годину.

Шкорпија –„ Детективска прича“- Видеосекс

Ово је ваша целоживотна песма, а у овој години посебно. Кроз друге људе, највише кроз љубав налазићете себе. Сопствене трагове , сумње, страхове и све то ће вам бити просветљење. Очекује вас љубав, она права, која ће остати. Ако је ви не отерате љубомором, и тражењем нечега што не постоји. Истина је да ће вас страст погурати, као и увек, али ће све временом добијати практичну ноту. Многи ће озваничити своју везу, неки постати родитељи и ширење љубави ће обележити ову годину. Исто тако и посла, а богами и стомака. Пазите, ако не желите да се угојите. Новац ће вас такође хтети. И година пред вама неће  вам доносити потешкоће, ако их сами не направите.

Стрелац – „Не цвикај генерацијо“ – Атомско склониште

Године цвикања су иза вас, тако да се више не трзајте. Дишите слободно и певушите ову песму, кад год вас сумње ухвате. Најгоре је иза вас. Најзад ћете се разумети са собом околином и можете да правите планове за будућност. Немојте се обесхрабривати, ако у почетку буде трпаво. Тек треба да се регенеришете, тренирате и поново скупите снагу. Истрошени сте, полако. Све је пре вама. Љубав ће прећи на виши ниво, постаће практична, реална. Пријатељи, који су остали, биће вам од великог значаја у овој години. Каријеру, крените да градите корак по корак. Препреке више не постоје, а тек од новембра месеца креће ваше време, незаустављиве среће и благостања, на свим животним пољима.

Јарац –  „Не веруј у идоле“- Идоли

Ви не смете веровати у идоле, идеализовати стварност и веровати у машту. Пред вама је година у којој само реалне, разумне и практичне ствари пролазе. Уосталом, ви сте такви, кад хоћете да будете такви и не препустите се сновима. Све у чему будете доследни, тачни, одговорни биће успешно и вешеструко награђено. Посебно у области посла и каријере. У интимном животу ћете имати излете у опраштањима, поновним покушајима склапања пузли. Схватићете брзо да је то залудан посао. Али то је пут којом ћете морати ићи. Прошлост ће вам стално дисати за вратом, и док је заиста не одгурнете и закопате, биће ту. То ће вам бити посао у овој години, посебно у емотивном животу.

Водолија – „Чудна шума“- ЈУ група

Чудна шума људи ће бити око вас. Од пријатељства, пријатеља, људи, сарадника, познаника, сви ће проћи кроз испит времена, оданости и доследности код вас. Нећете то намерно радити, ви сте ипак спонтани, то ће вам се намештати. Очекују вас разочарања, што је природно у години селекције људи, који треба да остану, и они који ће отпасти. Једноставно је тако. Путеви каријере и посла уопште су вам отворени, препреке могу бити само колеге, али отпашће и они у овој чудној шуми отпадака. Умишљене љубави, непостојеће везе, а као везе су ће пући. Остаће само оно што вреди и то ћете умети да цените. Како у послу, тако и у пријатељству и љубави.

Рибе –„ Ухвати ритам“ – Парни Ваљак

Код вас нема средине, иза вас су скоро три лоше године, а сада долази једна да вам да више него што можете да понесете. Полако хватајте ритам, немојте одједном да једете на празан стомак, биће вам мука. Бирајте залогаје, једите лагано и са уживањем. Очекује вас лепа година, у којој можете да остварите део својих снова, неки да започну успешан посао или љубавну везу, а неки да учврсте исто то. Верујем да сте гладни дана без стреса и туге, да вам је потребна нада, срећа и сигурност. Ту су, чекају вас у овој години, а ви лагано идите ка томе. Не трчите, можете пасти. Онда сте ви криви, а не планете. Срећно!
Прочитајте ОВДЕ  дуго скривана пророчанства Тарабића.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта је баба Ванга прорекла за 2018?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА