Најновије

МАЛИ РУСИ СУ СПРЕМНИ ДА ДАЈУ ЖИВОТ ЗА ПУТИНА! Овако се заклињу на верност председнику Русије! (ВИДЕО)

Посланица руске владајуће партије "Уједињена Русија", Ана Кувичка, објавила је снимак у којем деца из руског Волгограда пуна ентузијазма певају о спремности да се "боре до последње битке" за "ујка Вову", мислећи на руског председника Владимира Путина...

Деца певају Путину (Фото: Јутјуб)

Мали војни кадети дају реч да ће задржати свој положај на Криму, али и да ће да поврате Аљаску од САД (Русија је продала САД 1867. за 7,2 милиона долара).
На снимку се налази и поменута посланица Кувичка, која пева заједно са младим полицијским кадетима, који имају мање од 10 година и долазе из Волгограда. Текст за песму написао је, наводно, таксиста из Московске области, Вјачеслав Антонов.
Ана Кувичка је снимак допунила сликама из иностранства и очигледно је имала намеру да прикаже хаос који влада у земаљама света, које су "лишене председника".
Кадети певају о стварима и конфликтима широм света, а упозоравају и да се не откривају никакве слабости власти.
- Ако нас командант позива на нашу последњу битку, ми смо с вама, ујка Вово - певају кадети у песми.
У позадини, док деца певају у студију, види се меморијални комплекс у Волгограду, који означава кључну битку за тадашњи Стаљинград током Другог светског рата.
- Текст песме говори о тешким дипломатским односима на међународној арени, у којој се Русија показала непоколебљивом и упорно подржава свој вектор развоја упркос притиску. Штавише, деца инспирисана примером Крима, надају се поновном уједињењу других изворно руских територија. Сада имају и друге, не мање озбиљне изазове пред њима. Али они ће дефинитивно успети и победити - рекла је руска посланица Кувичка.
Путинова десна рука каже да ако рат почне милиони ће нестати, Русија се припрема, неће нас изненадити! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Чињенице које нисте знали о Путину
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА