Најновије

НЕЦЕНЗУРИСАНИ СНИМАК КРУЖИ ИНТЕРНЕТОМ! Луна због овог лети из "Задруге"? (ВИДЕО)

Већ неколико дана интернетом кружи снимак Луне Ђогани из "Задруге" који је изазвао велику полемику, и о коме не престаје да се прича.

Луна (Фото: Јутјуб)

Луна је од самог почетка ријалитија један од учесника који изазива највише пажње, чему је првенствено допринела њена веза са Слобом Радановићем. Због тога гледаоци будно прате сваки њен корак, а једна ситуација која се догодила пре неколико дана изазвала је праву буру реакција.
Наиме, на снимку се види Луна која у гардероберу узима одређени предмет из џепа јакне и затим напушта просторију, а многи гледаоци тврде да је у питању мобилни телефон.
С друге стране, пак, поједини сматрају да није у питању телефон, па као могућност наводе да је из џепа извадила паклу цигарета. Ова теорија од стране многих врло брзо је одбачена, уз тврдње да то није могуће јер ни Луна ни Слоба нису пушачи.
Снимак се невероватном брзином шири друштвеним мрежама, а гледаоци позивају продукцију да реагује, јер је поседовање мобилног телефона у ријалитију строго кршење правила.
О ком предмету је заиста реч, вероватно ћемо сазнати ускоро.
Рада Манојловић никад безобразнија у новом споту, од врућих сцена презнојићете се и на минусу! Тај снимак можете погледати ОВДЕ.
Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Све контрадикторне изјаве Луне, Слобе и Анабеле.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА