Најновије

ШУТАНОВАЦ: Таман мислиш да те више ништа неће изненадити...

"Таман помислиш да више ништа не може да те изненади", коментар је председника Демократске странке Драгана Шутановца на најаву ПСГ Саше Јанковића и Народне странке Вука Јеремића да неће учествовати на локалним изборима у пет општина, 24. децембра.

Шутановац (Фото: Јутјуб)

"Таман помислиш да више ништа не може да те изненади... Па добро, нама су подједнако важни и они из Мионице, Костолца, Неготина... као и из Београда, Новог Сада, Суботице, Сенте, Врања... Ту је разлика", прокоментарисао је Шутановац на свом Твитер налогу.

За њим је уследио још један твит, у којем председник ДС каже: "И није питање ко има одборе, ко може да скупи потписе, већ је питање подршке храбрим људима, који већ месец дана воде кампању, иду од куће до куће, обилазе сеоска домаћинства, придобијају мештане, боре се за своје комшије...о њима се ради!"

У последњем твиту лидер ДС пита и шта је план: "Уз Бгд изборе биће расписани и избори у Аранђеловцу, Паланци, Бору, Мајданпеку... Шта је план, да се учествује у Београду, а за остале нас није брига? За нас су сви избори подједнако важни, свима је доста ове тираније ма где у Србији живели".

ПСГ и Народна странка Вука Јеремића најавили су у одвојеним саопштењима, да неће учествовати на локалним изборима у општинама Пећинци, Мионица, Неготин, Прешево и Костолац, 24. децембра.
Путин на Косово шаље специјалце да се обрачунају са нарко-мафијом!Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шутановац: Београд воде људи који га не разумеју и не воле, промене одмах!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА