Најновије

ИСПОВЕСТ О НАЈЛУЂЕМ СЕКСУ: Мислила сам да је фин, а онда ми је предложио... (18+)

То од њега није очекивала.

Илустрација (Фото: 21naturals.com)

Били смо у вези већ седам-осам месеци, и била сам релативно задовољна... Био је врло фин момак, углађених манира, пажљив, а једна од ствари која ме је и у почетку привукла њему био је његов невиђено слатки бејби фејс.
Спавала сам са њим већ после неколико недеља, и у кревету није био лош. Није радио ништа посебно, али сам била задовољна. Са претходним момком испробала сам свашта, почевши од позе 69 до аналног секса, и чинило ми се да Војин дефинитивно није спреман на овакве експерименте. Могуће је да је о томе машта, мислила сам, али никад не би смео да предложи.
Прочитајте ОВДЕ исповест Лидије и сазнајте зашто после сваког секса са дечком ставља 50 динара у касицу.
Зато ме је запрепастило и одушевило оно што ми је приредио те вечери. Нећу да кажем да ми је сметало што је фин, мада сам понекад помишљала да ће ми у неком тренутку зафалити онаква искуства каква сам имала у претходној вези.
Догодило се то на Беер Фесту... Послушали смо бендове који су нас занимали, а кад смо се уморили, повукли смо се даље од бине, где је била мања гужва и решили да седнемо на траву. Били смо прилично попили, а један још пијанији пар, који је седео близу нас, приватавао се врло слободно: завлачили су руке једно другом у гаће, на очиглед свих.
Почела сам да зачикавам Војина, показавши му то двоје, и да га пипкам по бутинама, ближећи се међуножју. "Што не би и ти мене онако?" шалила сам се, и церекала, желећи само да се спрдам са својим финим дечкићем.
Онда је он одговорио, потпуно неочекивано: "Хоћеш, а?"
"Па шта вреди шта ја хоћу, кад ти не смеш?" - рекла сам ја, а он је сместа устао, ухватио ме за руку, подигао и рекао: "Хајде!"
Повео ме је ван ограђеног простора фестивала, а ја сам понављала: "Лудаку, куда ћеш, шта ти је!?"
"Па јеси рекла да хоћеш секс?" питао је, и то ме је одмах узбудило. Убрзо сам схватила да се уопште не шали, када сам схватила да ме води у жбуње које се налазило у близини реке. Питала сам га да ли је нормалан, и како замишља да то урадимо напољу, а он се само шеретски смејао.
Завршили смо на колико-толико скровитом месту, а онда је сместа подигао моју сукњицу и почео да ми меси гузу. Легли смо на траву, и он је померио моје гаћице и ушао у мене. Била сам узбуђена као никада у животу, а и он исто, и све је трајало мање од минута, обоје смо доживели врхунац.
Било је то моје најлуђе сексуално искуство, каквом се нисам надала ни у најлуђим сновима, није ми сметало чак ни то што сам запрљала гаћице. Величина је ипак битна. Колико минута и какав пенис је заиста женама потребан да доживе оргазам погледајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА