Најновије

ДА ЛИ СТЕ И ВИ ЈЕДАН ОД ЊИХ? Људи рођени на ове датуме имају посебну моћ!

Постоје одређени бројеви датума рођења, који имају посебну улогу. Реч је о специфичним бројевима, а то су 11, 22, 10, 20 и 30. Посебно око бројева 11 и 22, раније је владала велика конфузија.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Да се разумемо, сваки број у дану рођења је сам по себи специфичан, јер врши своју јединствену улогу на себи својствен начин.
Важност бројева 11 и 22 (а затим и 33 и 44) може се објаснити удвострученом цифром која даје посебан тон, а такође, њихов значај се објашњава тиме што бројеви 11 – 2, 22 – 4 (33-6 и 44-8) у себи садрже семе величине. Људи који их имају су сложени, саздани од позитивних и негативних страна ових бројева.
С обзиром да се у нумерологији користе сведени бројеви, 11 (1+1=2) = 2, 22 = 4, на ове бројеве гледамо и као на сведене и као да нису сведени. Ови бројеви су изузетак, па онима који у датуму рођења имају 11 или 22 (пишемо 11/2 или 22/4), за њих узимамо у обзир све различите енергије које су симбол ових бројева.
Ови бројеви имају повећан потенцијал који пружа могућности за шири поглед. На пример, 4 може напорно да ради у заједници, док 22/4 може организовати неки глобални пројекат, на пример УНИЦЕФ.
Овај потенцијал је код неких успаван и неискоришћен, а нумерологија служи да га открије и активира.

11/2 – учитељ, визионар, миротворац

Једанаестица тежи да доведе у равнотежу женску и мушку енергију. За то су потребни снага, нежност и интегритет. Моћ једанаестици долази из велике интуиције, али је често несигурна да би у то веровала.
Једанаестице кажу – рашчисти с оним што јеси, живи часно, а двојка каже – препусти своју вољу вишој свести и учествуј у животу. Потребна је храброст да се осмисли живот и проживи сопствени сан. Зато ови људи збуњују и себе и друге. Снови и визије долазе од Бога.

22/4 – велики градитељи, архитекти мира

Њихов живот је солиднији од 11/2. Ствари су опипљивије, а постигнућа су утемељена на видљив начин на физичком нивоу. Овај број може испољити оно о чему 11 сања. Број 22 зна да је ту да нешто уради, док је 22/4 стално укључен, а његова солидна снага одлази на изградњу темеља, који подупиру било који од пратећих бројева у нумеричкој карти.
Због две двојке, вештина комуникације мора бити лепо осмишљена. Овај број има пуно важних ствари за рећи свету, оне ствари које ће се чути и разумети.

Нула у броју

Специфичност рођених са бројкама 10, 20 или 30, огледа се у нули у њиховим данима рођења. Нула симболизује читав свет. Када се дода неком броју, он не мења своју вредност, али га та нула чини зрелијим, означавајући да је тај број обишао читав један круг и да се враћа да настави рад на себи из једне више перспективе.
Нула означава време убрзаног раста и нуди бављење било каквим изазовом. Могуће је да они изаберу да не чине ништа и одмарају се читавих девет година нумеролошког циклуса, радећи само на својим другим бројевима, али никако не треба себи да дозволе тај луксуз.
Сходно томе, изазов нуле постаје убрзан курс храбрости у коме се може научити како да се сви изазови искусе истовремено. Нула, ако особа не зна ништа друго о животу, може бити изузетно тешка. Али самом борбом и преживљавањем човек заслужује посебно признање.
Извор: atma.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА