Најновије

Ђубрад су отишла из мог живота! Шок интервју Даче Икодиновића!

- Прави људи су и даље ту. Додуше, мало је правих, али сам срећан што се све лепо искристалисало - изјавио је Икодиновић.

Дача Икодиновић (Фото: Јутјуб)

Некадашњи ватерполиста Данило Дача Икодиновић признао је да су га после тешке несреће коју је доживео, многи напустили, и додао да је много лепше живети са спортисткињом, него певачицом. 
На питање да ли је после несреће која му се догодила осетио промену у односу на људе из блиског окружења, Дача је одговорио:
– Јесам, наравно. С тим што су го*на веома брзо отишла низ реку, а прави људи су и даље ту. Додуше, мало је правих, али сам срећан што се све лепо искристалисало.
Икодиновић, који се, како се прича, недавно венчао са одбојкашицом Мајом Огњеновић, као из топа је одговорио на питање: “Да ли је у животу као партнера теже испратити певачицу или спортисткињу?”… – Немерљиво је све лепше и лакше са спортисткињом. Најлепше и најлакше икада је са спортисткињом! Дача је морао и да открије шта више воли, кафану или ватерполо. – Ух, тешко питање… Шалу на страну, ватерполо ми је дао много у животу, обожавао сам га. Од кафане сад живим, иако су времена никад гора. Волим и угоститељски посао, али је ватерполо ипак за нијансу у предности – закључио је Дача Икодиновић. Лоша вест! Погледајте ОВДЕ, серију "Убице мог оца" на РТС-у више нећете гледати? Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА