Најновије

ИСПОВЕСТ БЕОГРАДСКЕ ПЕКАРКЕ: Мала плата, ноћни рад и добар с*кс! (18+)

Није тајна да је ноћни рад у пекарама веома тежак, и углавном мало плаћен, осим за праве мајсторе пекарског заната, али судећи према исповести једне од помоћних радница из пекаре у центру Београда, има и својих предности.

Секси (Фото: ЈуТЈуб)

Јана М. већ неколико месеци ради као помоћни радник у једној познатој пекари, признаје да су услови тешки, али она се не жали. Напротив.
- Ноћне смене умеју да буду веома занимљиве - прича ова жена која је превалила тридесету, али и даље изгледа као клинка.
- Кад сам остала без посла у приватној фирми, где сам била секретарица, морала сам да се запослим, јер сам самохрана мајка. Нисам имала много избора, па сам прихватила да радим у ноћној смени у пекари - прича Јана и додаје: - Моји родитељи брину о мојој ћеркици кад се уморна вратим с посла, па тако некако, уз њихове пензије, успевамо да живимо скоро нормално.
Ипак, Јана каже да је на послу пронашла и додатни мотив. - У просторијама где се меси хлеб и праве пецива врло је топло, нека је луда атмосфера, па иако стварно пуно радимо, има времена и за друге ствари. Тај мирис квасца, брачно свуда око нас... не знам шта је, али овде просто пршти од секса. Ја сам поклекла већ после неколико дана. Младић, презгода, са јаким рукама, нешто млађи од мене позвао ме у складиште брашна да напавимо паузу. За два минута смо завршили ваљајући се на џаковима и било је феноменално. Од тада, прича Јана, на посао увече креће с осмехом. - Не буде баш сваке ноћи, деси се да имамо превише посла, па и не стигнемо до секса, али сам тај еротски набој је невероватан. И нисмо једини. У пекарама је ноћчу прави провод, верујте ми - каже београдска пекарка. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА