Најновије

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ БУГАРСКОГ АМБАСАДОРА: Трампови преци су са Старе планине, пола Срби - пола Бугари!

Тодор Дичев, бивши бугарски амбасадор у Јапану, тврди да је нови амерички председник Доналд Трамп пореклом Шоп, односно пола Србин, пола Бугарин, а да су његови преци родом са Старе планине!

Председник САД (Фото: ЈуТјуб, public)

До овог шокантног открића Дичев је, како тврди, дошао после опсежног истраживања Трамповог порекла. Оно је, наводно, показало да Трампови корени сежу све до околине села Трн, на самој српско-бугарској граници. Како је објавио портал "Разкритија", позивајући се на писање магазина "Викенд", бугарски дипломата нема никакве сумње да је Трамп са ових простора. - Надам се да ће у оквиру своје прве турнеје по Европи Трамп посетити и Бугарску и Трн, одакле су му корени. Чуди ме да још не прича о томе да је његова породица из околине Трна - рекао је Дичев, који је месецима истраживао Трампове шопске корене. Он, међутим, није открио никакве друге детаље о томе како је могуће да нови шеф Беле куће потиче са српско-бугарске границе. Шопска племена, иначе, насељавају пограничне делове Србије и Бугарске, а посебно Стару планину. Јован Игић, некадашњи полицијски инспектор и радник БИА у пензији, који се деценијама бави овом тематиком, објашњава да су Шопи племе богате историје. - Један од најбољих доказа о историји Шопа је језик, јер се на Старој планини и са српске и са бугарске стране и дан-данас говори шопским језиком. Лаички гледано, он је мешавина српског и бугарског језика, али је то посебан језик - наводи Игић.

Званично: пола Немац - пола Шкот

Званична Трампова биографија наводи да је његов покојни отац Фред рођен у Њујорку, као дете немачких имиграната из Карлштата. С друге стране, његова мајка Мери Ен води порекло из Шкотске, одакле је као девојчица емигрирала у Њујорк.  Озвор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА