Најновије

Муслин открио зашто не зове Љајића!

Селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин одговарао је на питања студентима Факултета за спорт и физичко васпитање.

Славољуб Муслин (Фото: Јутјуб)

Муслин је студентима открио када и зашто је одлучио да се бави тренерским послом, односно како се припремао за посао тренера и које особине и вештине је потребно да има врхунски тренер данашњице, али и који све проблеми прате рад тренера.
Студенти су постављали бројна питања, а једно од њих је био и разлог због ког не зове Адема Љајића у селекцију Србије, иако игра добро у дресу Торина код Синише Михајловића. 
- Када смо се састали први пут пред пријатељске утакмице, тај млади играч није играо ни на једној од њих. Позвао сам га и рекао сам: ‘Не видим те у односу на позицију коју играш. Изменили смо систем игре, не могу да те уклопим. ’Ајде ти ми сад кажи шта можеш овде да играш’. Он ме је гледао, и није могао да ми каже. Одговорио је: ‘Хвала вам, први пут да ми је неко рекао зашто не играм’. Одговорио сам му: ‘Немам разлога да те лажем, позвао сам те, јер смо играли три пријатељске утакмице и хтео сам да видим што више играча’, јер нисам много знао. Знао сам ове што играју у иностранству, ове млађе мање, јер нисам био у Србији дуго година. Није било разлога да и њему не дам шансу, и било ми је стварно тешко да га ставим. И био сам изненађен да ми је то рекао да му је неко први пут рекао у истину - рекао је Муслин. 
Следеће питање се односило на можда и најбољег играча Лација ове сезоне Сергеја Милинковић-Савића ког још увек нема у ‘А’ тиму. 
- Сви ми грешимо сваког дана. Надам се да ће Милинковић-Савић напредовати и да ћу га једног дана звати, кад будем сматрао да нам је потребан. Надам се да ће будући резултати потврдити да сам направио прави избор - закључио је Славољуб Муслин. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА