Најновије

БЕКЕР ПОСЛАО ЈАСНУ ПОРУКУ НОВАКУ: Ево шта му је рекао!

Легендарни немачки тенисер и бивши тренер Новака Ђоковића Борис Бекер поново је поручио да верује да Србин може да се врати на прву позицију АТП листе.

Борис Бекер (Фото: Јутјуб)

Ђоковић је ове сезоне наставио са ложим резултатима из другог дела прошле године. После титуле у Дохи, Новак је губио у другом колу Аустралијан опена, четвртфиналу Акапулка и четвртом колу Индијан Велса, да би од мастерса у Мајамију одустао због повреде лакта.
- АТП листа не лаже. Енди Мареј и Новак Ђоковић су тренутно најбољи, мада ове сезоне нису успели да у континуитету играју на високом нивоу. Уверен сам да Новак може да се врати на прву позицију. Велики је шампион да не би открио шта му је потребно за то. Имао је тежак почетак, али дуга је година - поручио је Бекер.
Уместо Ђоковићу и Мареју, тениски свет окренуо се Роџеру Федереру и Рафаелу Надалу, који су се састали у финалу првог гренд слема у сезони, а потом и у борби за титулу у Индијан Велсу, а оба турнира освојио је Швајцарац.
- Не треба да нас чуди ако играч, који у колекцији већ има 18 Грен слем титула, буде у финалу још једног. Не би ме изненадило да то буде и Надал, који је 14 пута подизао пехаре на највећим тениским турнирима. Чињеница да су се обојица вратили после повреда је нешто посебно. Могло би да се каже да Роџеру припада данашњица. Изгледа врло добро на терену и сигуран сам да већ размишља о наредном гренд слему - додао је Немац. Погледајте ОВДЕ Новак објаснио зашто неће играти у Мајамију! Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА