Најновије

ЕНГЛЕЗ СЕ ХВАЛИО КАКО ЈЕ БОМБАРДОВАО ЈЕ*ЕНЕ СРБЕ: А онда га је он научио памети!

Лозничанин Раде Станчић јуче ујутру у једном циришком кафићу претукао је енглеског пилота који се друштву у кафани хвалио како је бомбардовао Србију 1999. године!

Eнглеског пилота се хвалио како је бомбардовао Србију 1999. године (Фото: Јутјуб)

Након што га је добро научио памети, Станчић му је рекао: "Од сада кад год се погледаш у огледало, сетићеш се Срба које си убијао!"
Убрзо након тога, Станчић је напустио Швајцарску. Раде је са пријатељем седео за столом и разговарао. - Енглез је за суседним столом био са једним локалним политичарем, а у једном тренутку му је казао да је био војни пилот и како је са поносом причао да је бомбардовао "је*ене Србе". У том тренутку Раде и његов другар су престали да причају, јер му се учинило да Енглез поред њега помиње Србе и 1999. годину. Пре тога су били насмејани јер су договарали посету неких српких певача у Швајцарску. Раде је заћутао кад је чуо шта Енглез прича и начуљио уши - прича извор из Цириха. Затим је Станчић устао и кренуо ка Енглезу и његовом пријатељу. - Лепо му се обратио, љубазно. Извинио се и рекао да је случајно чуо причу о бомбардовању Србије. Када је Енглез потврдио, Раде му је рекао да ће добро запамтити Србе. Почео је да га удара шакама, а затим је зграбио стаклену посуду за шећер, па је и њом ударио Британца. Бивши пилот је био сав крвав, а његов пријатељ је призор гледао у шоку - каже очевидац. Авијатичар НАТО пакта је, према његовим речима, запомагао и урлао од болова, али нико у кафићу није смео да се умеша у тучу. - Тад му је Раде рекао: "Кад год се будеш погледао у огледало, сетићеш се свих Срба и недужне деце коју си побио" - наводи саговорник. Након тога Станчић је изашао из кафића и побегао. Како се незванично сазнаје он је одмах потом напустио Швајцарску. Енглез је са бројним подливима и расекотинама завршио у болници. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА