Најновије

ЧУО СЕ ЈЕЗИВ ТРЕСАК ТЕЛА: Окрутна богаташица снимала слушкињу како виси, вришти и пада са 7. спрата (ВИДЕО)

Кувајтска полиција привела је жену која је телефоном снимала своју слушкињу из Етиопије како пада са седмог спрата током, како се чини, покушаја самоубиства, пише АФП. Ни у једном тренутку видеа који траје 12 секунди Кувајћанка није прискочила у помоћ својој слушкињи.

Слушкиња виси на једној руци (фото: Јутјуб принтскрин)

Неким чудом слушкиња је преживела пад на металну цераду, а њена газдарица, уместо да јој помогне, објавила је видео на друштвеним мрежама, пишу новине Ал-Сејаса.
Видео од 12 секунди приказује тамнопуту жену како виси са спољне стране зграде, једном руком грчевито се држећи за ивицу прозора и притом моли за помоћ, јер се очигледно предомислила у вези са својом првобитном намером.
Жена која снима се чује како говори својој слушкињи: "О, луда жено, врати се назад", док престрављена слушкиња вришти "ухвати ме, ухвати ме" у задњим тренуцима пре него што јој је склизнула рука. Она пада на цераду која је ублажила њен пад и врло вероватно јој спасила живот.
Током страшне сцене пада, од жене која је снимала видео не чује се никаква реакција. Нешто касније су службеници хитне помоћи спасили слушкињу и одвезли је у болницу где су јој установљене тешке телесне повреде, које срећом нису биле опасне по живот.
Разлог за покушај самоубиства слушкиње није установљен, а полиција је покренула истрагу против њене газдарице јер јој није прискочила у помоћ. Иначе, у богатом Кувајту живи и ради више од 600.000 кућних помоћника и помоћница, већина из Азије, а често се жале на злостављање и неисплаћивање плата. Сваке године на стотине слушкиња бежи од својих послодаваца због злостављања, неретко у амбасаде својих држава, преноси Јутарњи лист. Извор: Блиц, Јутарњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА