Најновије

"НА ЖАЛОСТ МОЈИХ ДУШМАНА..." Ево шта је Шешељ рекао на причу да је умало умро због резултата избора

Лидер СРС Војислав Шешељ умало није умро у изборној ноћи када је видео да је освојио тек 4,4 одсто гласова, открива Информер!

Војислав Шешељ (фото: Јутјуб принтскрин)

У једном моменту, тврде упућени, вођа радикала доживео је тахикардију и пулс му је био чак 220, што је готово три пута више од нормалног рада срца! Смирио се тек кад му је указана лекарска помоћ и када је попио лекове.
Према речима саговорника, овај напад био је један од разлога Шешељеве постизборне „четвородневне илегале“.
- Воји никако није било добро кад је добио резултате. Испрва нисмо ни обратили пажњу на његово здравље јер је цело вече био нервозан и киван на сараднике јер нису имали добру кампању. Међутим, кад је добио последње резултате, све је постало застрашујуће. Ухватио се за груди и рекао да позовемо лекара! Одмах смо схватили да је срце. Срећом, није дуго трајало и после указане помоћи се смирио… – преноси саговорник Информера, који је инсистирао на анонимности. Војислав Шешељ није хтео да коментарише ова сазнања.
- На жалост многих мојих душмана, жив сам и здрав, много здравији од свих политичара у Србији. Нису они те среће да ја тек тако лако и брзо умрем… – рекао нам је Шешељ.
Његовог лични лекар Милован Бојић, такође није хтео да говори о овиим сазнањима.
Доктор Борко Јосифовски, бивши директор Завода за хитну медицинску помоћ, истиче да је сасвим могуће да неко доживи овакво стање.
С обзиром на то да је објављивање резултата веома стресан моменат за учеснике изборне трке, налети адреналина могу довести до јаких тахикардија.
У тим моментима је живот угрожен, поготово ако је реч о некоме коме је здравље већ озбиљно нарушено…
У тим тренуцима проток крви је јако нарушен и витални органи трпе, нарочито мозак, срце и бубрези. Човек је тада у јако озбиљној опасности и захтева ургентну медицинску помоћ… – закључује Јосифовски. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА