Најновије

ВРИШТАЛА САМ И ПРЕКЛИЊАЛА ТЕ ДА ПРЕСТАНЕШ: Шокантно писмо девојке коју је силовао Роналдо

Јавност је била шокирана након што је немачки "Шпигл" објавио информацију да је фудбалер Кристијано Роналдо пре неколико година силовао девојку. Он је девојци платио 375.000 долара да повуче тужбу, а сада је процурело и писмо које је жртва, годину дана након инцидента, написала фудбалеру.

Роналдо (Фото: Инстаграм)

Наиме, силовање се догодило средином јуна 2009. године у Лас Вегасу. Фудбалер и жртва су се срели на једној журки у Лас Вегасу, након чега су разменили бројеве телефона, а потом је несрећна девојка дошла у фудбалеров хотелски апартман.
- Одмах по доласку у апартман, Роналдо је позвао девојку да му се придружи у ђакузију. Дао јој је купаћи костим, кренуо за њом док се пресвлачила. Тада ју је пољубио, али то му није било довољно. Девојка је желела да се придружи остатку друштва које је било у апартману, али јој Роналдо то није дозволио. Зграбио ју је и бацио на кревет. Покушала је да се одбрани - стоји у инцијалном тексту који је "Шпигл" објавио пре три дана, а који је настао увидом у информације које је објавио пројекат "Фудбал ликс".

Међутим, сада је објављен и део писма које је жртва написала Роналду.
Заскочио си ме отпозади, са белом бројаницом око врата. Упорно сам вриштала "Не, не, не!" и преклињала те да престанеш, никада у животу нисам била тако уплашена - наводи жртва у потресном писму упућеном славном фудбалеру и додаје:
Волела бих да могу свету да кажем ко си ти у ствари.
Кристијано Роналдо се овим поводом није оглашавао. Позната српска старлета се бори за живот, лекари чине надљудске напоре. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА