Најновије

ДОДЕЛА ПРИЗНАЊА: "Са жељом да немате војничких изазова, али да будете спремни на њих!" (ФОТО)

Заменик председника општине Палилула др Дарко Пуновић уручио је значке и захвалнице војним обвезницима са територије општине Палилула, који су добровољно одслужили војни рок у генерацији „март“ и „јуни“ 2016. године.

Додела признања (Фото: Општина Палилула)

-Добровољним одслужењем војног рока ви сте показали оданост Републици Србији и нашој војсци као и љубав према отаџбини. Желим да вас признање које вам је данас уручено подсећа на војничке дане и да га с поносом показујете пријатељима, а касније деци и унуцима као што су то радили наши очеви и дедови. Будите узор вашим комшијама. Са жељом да немате никаквих војничких изазова, али да будете спремни на њих! - навео је Пауновић у поздравном говору и честитао војницима, од којих су двојица и примљена у стални састав Војске Србије, овај велики дан за њих, који је пред дан Војске Србије (24. aприл) својеврстан темељ за даљи рад и мотивацију.

Свечана додела (Фото: Општина Палилула) Свечаној додели признања поред војника присуствовали су и бригадни генерал Петар Латковић, као и Пуковник Драган Стојчић – начелник управе регионалног центра Министарства одбране у Београду који су уручили захвалницу општини и тиме изразили захвалност Палилули која изузетно брине и обраћа пажњу на све сегменте и елементе друштва, па и на војнике који су често скрајнути, а веома важни за миран сан и сигурну будућност.

Значке за понос на љубав према отаџбини (Фото: Општина Палилула) Прочитајте ОВДЕ и која је то трибина "запалила" српску јавност. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА