Најновије

СКЛОПЉЕНЕ КОЦКИЦЕ ''ДРЖАВНОГ УДАРА'': Катнић ослободио Синђелића 2003! (ФОТО/ВИДЕО)

На данашњој конференцији за штампу, Демократски фронт је представио нова документа која у потпуности објашњавају везу између главних актера фарсе „државни удар“.

ДФ (Фото: Јутјуб)

Председник Већа судија у Војном суду у Подгорици који се огласио „ненадлежним“ у поступку против Саше Синђелића због више тешких кривичних дела, је био управо специјални државни тужилац Миливоје Катнић. Посебно је важан детаљ да је у Већу војног суда које је судило Синђелићу, поред Миливоја Катнића био и потпуковник Милан Вујовић, који му је сада, када се приведен због наводног државног удара био адвокат по службеној дужности, а по препоруци Катнића.

(Фото: ДФ) Иако је Синђелић извршио већину дела као војни обвезник, Катнић се оглашава ненадлежним због тога што је оптуженик „неспособан за војну службу“, јер болује од тешког психичког обољења.

(Фото: ДФ) Посебно важан детаљ у представљеној документацији је да је једина посета у Спужу била од полицијског оперативца Мила Новаковића. Подсећамо, ради се о првом оперативцу полицијске акције „Сабља“ која је спровођена под диригентском палицом Бебе Поповића. Након те посете Новаковића, надлежност преузимају цивилни судови Републике Србије.

(Фото: ДФ) У документу се наводи да се пуковнику Милети Новаковићу се 2. 12. 2002. одобрава да у Спужу посети окривљеног Сашу Синђелића „ради прикупљања обавештења на околности више извршених дела крађе на територији Републике Србије, на околности  кривичног дела убиства на територији пограничне зоне између СРЈ и Републике Хрватске, једног лица, те кривичног дела спречавања службених лица у вршењу дужности на територији Рашке и Краљева.“ Да све буде невероватније, Синђелић се у Србији налази на централној потерници већ 2010. године и од тада је наводно недоступан органима Србије. Остаје отворено питање на који начин је Синђелићу додељен пасош 2013. године на које ће морати да одговоре државни органи Србије. Иако Синђелић тврди да никад није био у Спужу документи који је данас објавио ДФ доказује супротно.

(Фото: ДФ) У другом документу истражни судија Миленко Вујадиновић тражи да се окривљени Саша Синђелић, војник из Рашка, 6.2. 2003. преузме из истражног затвора у Спужу и спроведе на неуропсихијатрију ВМА у Београду. Да видите који лидери ДОС-а су хомосексуалци, погледајте ОВДЕ. Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА