Најновије

Снајпериста Берић показао руској новинарки своје смртоносне "играчке" (ВИДЕО)

Српски снајпериста Дејан Берић дао је интервју Првој телевизији Доњецке народне републике. Берић је новинарки показао своје смртоносне играчке, пушке којима брани народ Донбаса.
Дејан Берић (Фото: Јутјуб)

Дејан Берић (Фото: Јутјуб)

Берић је причао о политичкој ситуацији у Србији, НАТО агресији на Југославију, распаду земље и својој породици. Берић је рекао да су западне земље, Америка и земље западне Европе, настале на отимању од других народа. Он је упоредио НАТО агресију на Србију са оним што Исламска држава ради у Сирији. Берић је рекао да је Србија данас колонија коју воде енглески агенти. "Све добровољце из Србије у Донбасу чека суђење кад се врате у земљу - рекао је Берић. Берић је испричао новинарки и неке приватне ствари. - 2012. године сам се развео са женом, сву имовину сам пребацио на жену и сина и дошао у Сочи да радим - испричао је Берић и подсетио да је у Донбас дошао на позив руских доборовољаца који су ратовали у Републици Српској. Снимак Берића креће од 11 минута: www.youtube.com/watch
Прочитајте још:ПРОПАСТ КАМПАЊЕ У ЈЕМЕНУ: Руске ракете лако праве рупе на америчким тенковимаРАТНИК: Пешадија добија рат, а ово је борбена опрема која руског војника чини супериорним! (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА