Најновије

НАТО пуч у Црној Гори као опомена Србији!

- Да ли је НАТО пакту било потребна војна снага Црне Горе која броји читавих 1800 војника? Наравно да није. Али је очигледно НАТО пакту јако важно да још једну мафију стави у потпуности у своју службу и под своју заштиту. На исти начин на који је шиптарској мафији НАТО давао логистику све ове године и на тај начин направио предуслове за пројекат „велике Албаније“, тако и мафијашком режиму Мила Ђукановића сада даје задатак да преко својих пипака и сарадника у Србији и нашу државу гурне ка овом савезу - саопштавају из Народног слободарског покрета.

Протест на Цетињу (Фото: Јутјуб)

У Народном слободарском покрету упозоравају на новонасталу ситуацију користе НАТО лобисти из Србије. - Због тогане сме да чуди што су се одмах по објављивању одлуке Скупштине Црне Горе која је без референдума одлучила да уђе у НАТО у Србији јавили прекаљени НАТО лобисти попут Вука Драшковића, Драгана Шутановца или Саше Јанковића. Речју, делови и власти и опозиције су овим чином охрабрени и сада ће кренути у бесомучну кампању у којој ће комбинацијом застрашивања, изазивања хаоса и указивања на „светли пример Црне Горе“ препарирати српску јавност и настојати да обезбеде предуслове да неки сазив скупштине Србије прогласи акт приступања НАТО пакту. Дакле, овај својеврсни политички пуч у Црној Гори је опомена Србији у ком правцу ће се НАТО понашати - упозоравају слободари.

Председник НСП Мирослав Паровић (Фото: Промо) Из овог покрета поручују да српски национални интерес није чланство у НАТО пакту и стога се под хитно мора приступити усвајању Закона о војној неутралности Србије, чиме би се макар на средњи рок одбио лобистички напад НАТО-а. - У перспективи треба пратити развој европске безбедносне и одбрамбене политике, па уколико и Европа (заједно са Русијом) буде ишла на одбацивање НАТО-а и успостављања другачијег, сопственог модела заштите безбедности, онда и ми као држава можемо разговарати у том правцу, а до тада морамо сачувати војну неутралност уз свакодневно јачањенаших безбедносних структура пре свега кроз споразум са Русијом о набавци наоружања - каже се у саопштењу. Шта је Додик писао СБ Ун сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Анти НАТО протест у Црној Гори.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА