Најновије

МОЈ ВОЈА НИКАД НЕ ОДУСТАЈЕ: Ексклузивна исповест Јадранке Шешељ

Лидер радикала Војислав Шешељ, од председничких избора на којима је освојио мање од пет одсто гласова, није давао изјаве медијима, а како је рекла његова супруга новинарима, потпуно је затечен изборним резултатом.

Јадранка Шешељ (Фото: јутјуб)

Шешељ не жели да даје изјаве до четрвртка за када је заказао конференцију за новинаре, јер је, како тврди, таква одлука председничког колегијума.
За разлику од њега, његова супруга Јадранка Шешељ искрено је рекла да није задовољна резултатом, али да је трка била прилично неравноправна.

- Наравно да нисам задовољна, али идемо даље. Не знам шта бих вам рекла. Нико није задовољан, наравно, мислим на ове људе у странци, али с обзиром на то да је и трка била неравноправна, није могло боље, изгледа, али, ето, биће... - казала је супруга шефа СРС, као и да њен супруг никад не одустаје. - Нећу да говорим у његово име. Јасно је да није задовољан, да је разочаран, али не очајава, није то разлог да прекине своју борбу. То што он ради целог живота, то је начин његовог живота, његов живот, неће прекинути сада сигурно - закључила је Јадранка. У Србији трају протести против Вучића. Шта захтевају демонстранти погледајте ОВДЕ. Извор: Курир 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА