Најновије

МАРИНКЕ ИМА ЧЕТВОРО ДЕЦЕ: Посумњао је, а онда је ДНК тест открио сурову истину! (ВИДЕО)

Маринике Илић био је са Данијелом 14 година у браку. За време које су провели заједно добили су четворо деце, међутим он је одувек сумњао да најмлађа два детета нису његова.

Maринке и Данијела (Фото: Јутјуб)

Маринке је увек сумњао да није отац својој деци.
"Рекла је да иде у Немачку, па ме тужила за алиментацију. Када смо стигли на суд рекао сам да су сва деца моја, иако знам да нису. То сам урадио због дечијег додатка. Треће и четврто дете нису моје и ја то знам", рекао Маринике у емисији ДНК телевизије Пинк.
Данијела тврди да је њихов проблем то што Маринке не жели да плаћа алиментацију, а да су сва деца ипак његова.
"Годинама није давао за децу ни када су била болесна. Морала сам да га напустим и да се удам за другог човека. Тужила сам га и због старатељства са децом, немам друго решење", тврди Данијела.

Маринике дугује алиментацију за четири године. Суд је одредио да је дужан да плаћа месечно 2.000 динара, односно 500 динара по детету, али он ту своју обавезу намерно не извршава јер не жели да финансира туђу децу. ДНК тестови двоје најмлађе деце потврдили су да је Маринике био у праву и да нису његова. Данијела је после овога рекла да ће променити деци презиме, односно да ће се од сада презивати као и она.
Међутим, после је узет брис како би се урадио узорак и за двоје најстарије деце. Ново тестирање показало је шокантне резултате. Маринике је отац само једном детету, а чак ни друго најстарије дете није његово. Тако је на крају сурова истина показала да је од четворо Маринике отац само једном детету.
"Ја не могу да верујем. У шоку сам од овога што чујем. Просто ми је невероватно да и друго најстарије дете није моје. Не знам шта да кажем. Просто ми то звучи невероватно, иако ДНК не греши", закључује Маринике. Нови секси видео Даре Бубамаре погледајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА