Најновије

ЖЕНЕ ЈАСНЕ: Ако би мушкарци радили ових 10 ствари, никад не бисмо одбиле секс

Сасвим је нормално да ни мушкарци ни жене нису увек расположени за секс, а разлози могу бити разни.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Чак и жене с најјачим либидом на свету некада немају вољу за сексом, због умора, неког проблема који их мучи или најобичније ситнице. Ипак, даме су истакле да им је веома битно како се партнер опходи према њима, те да постоје ситуације када сигурно не би могле тек тако да одбију секс.
Зато доносимо кратко упутство како би то, по мишљењу многих дама, мушкарци требало да се понашају:
1. Заводе вас током целог дана. Жене су изразиле жељу да мушкарци током целог дана третирају као краљицу, односно заводе их од раног јутра. Уместо да скаче на њих кад год им се пружи прилика, оне желе да им спонтано указују пажњу и посвећују комплименте.
2. Уводе предигру. Нежном, али страственом пољупцу ниједна дама не може да одоли. Он је интиман и подстиче машту.
3. Пружају вам орални секс. Баш као и мушкарци, многе жене обожавају орални секс. Уосталом ако мушкарци желе да га добију, треба да га и дају, зар не?
4. Романтични су. Не постоји жена која неће “пасти” на неки романтичан чин. То може бити цвеће, чоколада или секси порука коју вам је оставио на кревету.
5. Дирају права места. То не морају да буду стандардне ерогене зоне. Мушкарац треба да истражи шта вас највише узбуђује, како би вам пружио прави ужитак.
6. Раде кућне послове. Кућни послови попут прања суђа, изношења смећа и усисавања можда нису синоним за секс, али обожавају да виде мушкарца у оваквим „акцијама” И сматрају то невероватно секси.
7. Сређују интимне делове тела. Многи мушкарци очекују од својих партнерки да буду стално уредне и депилиране, а жене су се сложиле да је то једнако пожељно и за њих. Наравно, не морају да уклоне све длаке, али уредно и подшишано интимно подручје би било сасвим у реду.
8. Увек се труде да се осећамо посебно. Ово је позната ствар, а мушкарци је тако често забораве. Дакле, што више комплимената и похвала, због којих ће се жена осећати посебно.
9. Масирају нас. Масажа на крају дана? Непроцењиво искуство. Уједно, то је одлична предигра за секс, а жене ће ту захвалност и те како показати.
10. Пазе на свој изглед. Не очекују све даме од јачег пола да буду увек беспрекорни, али основа хигијене је кључна. Редовно туширање, чиста гардероба и нега лица и тела су им веома битни.
Коју реченицу да изговорите да вам жена вам испуни сваку сексуалну жељу погледајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Познате порно глумице откривају да ли стварно уживају у свршавању по лицу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА