Најновије

ИДЕМО КОРАК ПО КОРАК: Груевски задовољан развојем ситуације у Македонији

Зоран Заев био је принуђен да потпише документ са гаранцијама за унитарно устројство државе и да га прочита пред свим грађанима - изјавио је Никола Груевски.

Никола Груевски (Фото: ВМРО-ДПМНЕ)

Лидер ВМРО-ДПМНЕ притом је указао да досад ни један мандатар за састав владе Македоније није морао да гарантује да у будућности неће доводити у питање унитарност државе. Груевски је нагласио да је главни циљ потписивања гаранција био - спречавање удара на државу и обећао да ће и он и његова партија помно пратити ситуацију како не би дошло до новог застрањивања. - Добро је што су здружени напори грађана, који су свакодневно протестовали 80 дана, напори ВМРО-ДПМНЕ и наше посланичке групе и председника државе обезбедили да Заев буде принуђен да потпише документ какав још нико досад није, јер није ни било потребе. То је одлично, рекао је лидер највеће македонске партије.
Он је додао да македонска јавност добро познаје Заева као човека који често мења ставове, па ће ВМРО-ДПМНЕ - ако крене мимо датих гаранција - жестоко реаговати у складу са демократским могућностима. Поновио је да ће ВМРО-ДПМНЕ и надаље бити будна. - Ми имамо план, ми знамо шта радимо, имамо и припремљене кораке за очување унитарности. Ићи ћемо корак по корак, закључио је Груевски. Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА